ORDRE TIC/391/2002, de 5 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre de 10 de desembre de 2001, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'accions d'orientació professional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE TIC/391/2002, de 5 de novembre, per la qual es modifica l'Ordre de 10 de desembre de 2001, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'accions d'orientació professional.

En data 28 de desembre de 2001, es va publicar l'Ordre de 10 de desembre de 2001, mitjançant la qual es van establir les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'accions d'orientació professional per a l'ocupació (DOGC núm. 3542, de 28.12.2001).

Es considera convenient introduir algunes modificacions per tal de precisar o aclarir alguns aspectes de l'articulat de l'Ordre de 10 de desembre de 2001. En aquest sentit, es dóna una nova redacció a l'apartat c) de l'article 3 de l'Ordre per tal de precisar que els locals on es desenvolupin les accions subvencionades i els recursos humans, materials i tècnics destinats han d'estar en les condicions requerides en el moment d'iniciar les actuacions subvencionades; es modifica l'article 5.4 de l'Ordre per tal d'especificar que el moment per sol-licitar la bestreta de la totalitat de la subvenció és en el moment de la presentació de sol-licituds, i finalment es modifica l'article 7.e) de l'Ordre amb la determinació de l'obligació i la manera d'acreditar el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social per part dels beneficiaris de les subvencions en funció del tipus d'acció subvencionable.

Atès que s'han consultat prèviament els interlocutors econòmics i socials mitjançant el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, amb els informes previs de l'Assessoria Jurídica i de la Intervenció Delegada, i en ús de les facultats que em són conferides d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 3, apartat c), de l'Ordre de 10 de desembre de 2001, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'accions d'orientació professional, que queda redactat de la manera següent:

c) Tenir o estar en disposició de tenir, en el moment d'iniciar les actuacions regulades a la present Ordre, dels locals, els recursos humans, materials i tècnics necessaris per realitzar les actuacions esmentades, i estar en disposició de realitzar-les amb la suficient garantia de qualitat per als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR