DECRET 302/2006, de 18 de juliol, de modificació parcial de l'estructura de la Secretaria de Famílies i d'Infància del Departament de Benestar i Família.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

302/2006, de 18 de juliol, de modificació parcial de l'estructura de la Secretaria de Famílies i d'Infància del Departament de Benestar i Família.

Mitjançant el Decret 448/2004, de 30 de novembre, es modificava la denominació de la Secretaria de la Família, que pren el nom de Secretaria de Famílies i d'Infància, i es reestructurava parcialment aquesta unitat orgànica amb l'adscripció de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència i de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció.

L'assumpció per part de la Secretaria de Famílies i d'Infància de noves funcions derivades del desenvolupament de la Llei 18/2003, de 4 de juliol, de suport a les famílies, ha comportat un significatiu augment de la seva activitat en àmbits i programes destinats a aquest suport, entre els que es poden destacar les prestacions i ajuts econòmics, les adreçades al lleure familiar i formació, així com les actuacions encaminades a eradicar la violència en el si de l'àmbit familiar. Tot això ha generat, entre altres efectes, un considerable, continuat i progressiu increment dels mitjans econòmics per tal de fer viables la realització i operativitat de les seves funcions.

Consegüentment, i per tal de donar resposta amb criteris d'eficiència a les necessitats organitzatives derivades de la gestió de les prestacions i ajuts impulsats des de la Secretaria de Famílies i d'Infància, s'ha considerat necessari dotar aquesta unitat directiva amb una mínima estructura de suport.

Per tot l'exposat, i de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989 de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la Consellera de Benestar i Família i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Estructura de la Secretaria de Famílies i d'Infància

1.1 La Secretaria de Famílies i d'Infància s'estructura en els òrgans següents:

  1. La Direcció General d'Atenció a la Infància i Adolescència, que té l'estructura i funcions establertes al Decret 243/2005, de 8 de novembre, de modificació parcial de l'estructura del Departament de Benestar i Família.

  2. El Servei de Prestacions Econòmiques i Subvencions.

1.2 L'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, creat per la Llei 13/1997, de 19 de novembre, modificada per les lleis 7/2004, de 16 de juliol i 11/2005 de 7 de juliol i pel Decret 20/2006, de 14 de febrer, resta adscrit al Departament de Benestar i Família...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR