DECRET 66/1992, de 2 de març, d'estructuració de la Direcció General de Promoció i Educació Ambiental.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

La Llei 4/1991, de 22 de març, crea el Departament de Medi Ambient i disposa que li correspon establir, d'acord amb les orientacions del Govern, les directrius generals de la política de medi ambient i l'execució de les competències i funcions en aquest àmbit.

El Decret 67/1991, de 8 d'abril, li assigna les competències i funcions i estableix l'estructura i organització central del Departament.

Un cop aquesta és establerta i són fixades les estructures del Gabinet del conseller i de la Secretaria General del Departament mitjançant el Decret 712/1991, de 7 de maig, i de la Direcció General de Qualitat Ambiental pel Decret 158/1991, de 16 de juliol, cal dotar d'estructura administrativa la Direcció General de Promoció i Educació Ambiental per tal d'assegurar la gestió adequada de les competències i funcions assignades al Departament de Medi Ambient en matèria d'investigació, promoció, difusió i educació mediambiental.

En conseqüència, i d'acord amb el que disposa l'article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Medi Ambient i amb la deliberació del Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Correspon a la Direcció General de Promoció i Educació Ambiental l'execució de les competències i funcions següents:

  1. Formular, promoure i coordinar plans i programes d'investigació i formació ambientals.

  2. Formular i promoure plans, programes i activitats adreçades a la difusió i a l'educació mediambiental, i fomentar les actituds, les pràctiques i l'ús de mitjans i de productes ambientalment innocus o menys lesius.

  3. Establir canals d'intercanvi d'informació en matèria de medi ambient entre l'Administració i la societat civil, i fomentar les activitats de persones físiques i jurídiques adreçades a un coneixement i una protecció millors del medi ambient, i la seva difusió.

  4. Promocionar entitats i associacions per a la protecció del medi ambient.

  5. Vetllar per la coordinació de l'acció pública de l'Administració de la Generalitat i els ens locals de Catalunya en matèria de promoció i educació mediambiental.

Article 2

La Direcció General de Promoció i Educació Ambiental s'estructura en les unitats orgàniques següents: Servei de Promoció. Servei d'Educació Ambiental. Servei de Formació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR