ORDRE AAR/460/2010, de 22 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/15/2009, de 23 de gener, per la qual es declara l'existència oficial de la plaga del barrinador de l'arròs, Chilo suppressalis, i es qualifica d'utilitat pública la lluita anual contra aquesta plaga.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/460/2010, de 22 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/15/2009, de 23 de gener, per la qual es declara l'existència oficial de la plaga del barrinador de l'arròs, Chilo suppressalis, i es qualifica d'utilitat pública la lluita anual contra aquesta plaga.

El barrinador de l'arròs, Chilo suppressalis , és una de les plagues més perjudicials per al cultiu de l'arròs i s'ha convertit en una plaga endèmica a les zones arrosseres de Catalunya.

En data 29 de gener de 2009 es va publicar l'Ordre AAR/15/2009, de 23 de gener, per la qual es declara l'existència oficial de la plaga del barrinador de l'arròs, Chilo suppressalis , i es qualifica d'utilitat pública la lluita anual contra aquesta plaga, on s'establien les mesures de prevenció i lluita.

Davant els nous coneixements sobre la plaga, i l'aparició d'altres tècniques alternatives de lluita contra aquest organisme nociu, es considera necessari modificar l'Ordre AAR/15/2009, de 23 de gener.

Consegüentment, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 4.1 de l'Ordre AAR/15/2009, de 23 de gener, el qual queda redactat de la manera següent:

“4.1 Mesures que han de dur a terme les agrupacions de defensa vegetal.

”a) Establir les mesures alternatives complementàries a la lluita química que creguin oportunes.

”b) Decidir la distribució espacial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR