EDICTE sobre informació pública d'un expedient de modificació puntual del Pla general d'ordenació a l'àmbit del sector ca la Piua.

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyEdicte

Es fa públic que l’Ajuntament de Canovelles, en sessió Plenària celebrada el dia 27 de març de 2014, va adoptar l’acord la part dispositiva del qual és com segueix:

Primer. ASSUMIR la iniciativa privada i iniciar la tramitació de la modificació puntual del Pla General d’O.M. a l’àmbit del Sector “Ca la Piua”, de Canovelles, versió de febrer de 2013, redactada per l’arquitecte Sr. Josep Forns i Casacuberta.

Segon. APROVAR INICIALMENT la modificació puntual del Pla General d’O.M. a l’àmbit del Sector “Ca la Piua”, de Canovelles, versió de febrer de 2013, redactada per l’arquitecte Sr. Josep Forns i Casacuberta.

Tercer. ACORDAR la suspensió de la tramitació de plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i d’urbanització, així com de l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d’edificació, reforma o rehabilitació o enderroc de construccions, d’instal·lació ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, per una durada màxima de dos anys o fins a la finalització de l’expedient iniciat, en l’àmbit afectat i justificat en el plànol de delimitació presentat en data 7 de març de 2014 amb registre d’entrada núm. 1507 i que forma part del present acord a tots els efectes.

Quart. SOTMETRE l’expedient a informació pública, per termini d’un mes, inserint els edictes corresponents en el BOP de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en un diari de més divulgació de l’àmbit municipal o supramunicipal, al tauler d’edictes de l’Ajuntament i a la web municipal.

Cinquè. COMUNICAR el present acord als propietaris i titulars de drets dels terrenys afectats.

Sisè. SOL·LICITAR simultàniament al tràmit d’informació al públic, informe als organismes afectats per raó de llurs competències sectorials, d’acord amb l’article 85.5 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei d’urbanisme de Catalunya, modificat per la Llei 3/2012, del 22 de febrer, (TRLUC), entre els que hi seran els organismes consultats en la primera modificació aprovada per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, en la sessió de data 4 de març de 2010 i en el DOGC núm. 5633 del 20 de maig de 2010, i en concret a la Subdirecció General de Seguretat Industrial i a la Direcció General de Protecció Civil.

El dret de consulta i informació es podrà exercir a les dependències de la regidoria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR