ORDRE EMO/294/2014, de 22 de setembre, per la qual es regula un fitxer que inclou dades de caràcter personal gestionat per la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial del Departament d'Empresa i Ocupació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

La Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), disposa que la creació, modificació o supressió de fitxers de les administracions públiques només es pot fer mitjançant una disposició general publicada al diari oficial que correspongui. El desplegament reglamentari d'aquesta Llei ve donat pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

La Llei 32/2010, d'1 d'octubre, de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, habilita els consellers de la Generalitat, dins l'àmbit de les competències respectives, per a la creació, la modificació i la supressió, mitjançant una ordre, dels fitxers pertinents.

Els fitxers de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial es troben regulats actualment per l’Ordre IUE/458/2010, de 17 de setembre, per la qual es regulen els fitxers que inclouen dades de caràcter personal del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, i pel l’Ordre ECF/562/2010, de 22 de novembre, per la qual es regulen els fitxers amb dades de caràcter personal que hi ha al Departament d’Economia i Finances.

L’Ordre EMO/379/2012, de 12 de novembre, de regulació de fitxers que inclouen dades de caràcter personal del Departament d’Empresa i Ocupació, va adaptar els fitxers existents a la nova estructura orgànica d’aquest Departament, regulada pel Decret 352/2011, de 7 de juny.

Vistes les noves necessitats aparegudes es fa necessari regular un nou fitxer que inclou dades de caràcter personal en l'àmbit del Servei de Coordinació d’Activitats Radioactives de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial;

Vist l'informe de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades;

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, i de conformitat amb les atribucions que m'han estat conferides per la disposició final tercera de la Llei 32/2010, d'1 d'octubre, de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte la creació d’un fitxer que inclou dades de caràcter personal en l'àmbit del Servei de Coordinació d’Activitats Radioactives de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial i que es descriu a l’annex.

Article 2

Creació del fitxer

Es crea un fitxer de dades de caràcter...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR