DECRET 603/2006, de 19 de desembre, de nomenament del senyor Josep Francí i Carreté com a director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

603/2006, de 19 de desembre, de nomenament del senyor Josep Francí i Carreté com a director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d'Educació.

Atès el que disposa l'article 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Educació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es nomena el senyor Josep Francí i Carreté director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especializats del Departament d'Educació, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec.

Barcelona, 19 de desembre de 2006

José Montilla i Aguilera

President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR