DECRET 1/2004, de 7 de gener, de dissolució de les comissions de Govern.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 1/2004, de 7 de gener, de dissoluciÛ de les comissions de Govern.

El Decret 26/2002, de 5 de febrer, modificat parcialment pel Decret 253/2002, de 4 de novembre, va crear en el si del Govern la ComissiÛ per a Assumptes Institucionals i Socials i la ComissiÛ per a Assumptes EconÚmics.

La creaciÛ de nous departaments, amb la corresponent atribuciÛ de funcions, i la reestructuraciÛ parcial de la resta de departaments en quË s'organitza l'AdministraciÛ de la Generalitat, feta mitjanÁant el Decret 296/2003, de 20 de desembre, aconsella la dissoluciÛ d'aquestes comissions fins que, si escau, el Govern n'acordi la constituciÛ amb la finalitat que la seva composiciÛ i funcions s'adeq¸in a la nova organitzaciÛ administrativa.

A proposta del titular del Departament de la PresidËncia i del conseller en cap de la Generalitat, i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es dissol la ComissiÛ de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials.

Article 2

Es dissol la ComissiÛ de Govern per a Assumptes EconÚmics.

DisposiciÛ derogatÚria

Es deroga el Decret 26/2002, de 5 de febrer, pel qual es creen en el si del Govern la ComissiÛ de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials i la ComissiÛ de Govern per a Assumptes EconÚmics.

DisposiciÛ final

Aquest Decret entrar‡ en vigor...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR