DECRET 328/1990, de 21 de desembre, de modificació parcial del Decret 149/1988, de 28 d'abril, sobre el règim procedimental dels preus autoritzats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

La Comissió de Preus de Catalunya té atribuïdes les competències per aprovar la implantació i la modificació dels preus o tarifes dels béns o serveis subjectes al règim d'autorització administrativa, d'acord amb el procediment que va establir el Decret 149/1988, de 28 d'abril.

L'experiència acumulada amb l'aplicació del Decret esmentat aconsella la seva modificació pel que fa a la possibilitat de revisar els preus autoritzats en un termini inferior a l'any en determinades circumstàncies.

Per tot això, a proposta del conseller de Comerç, Consum i Turisme i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica la disposició addicional segona del Decret 149/1988, de 28 d'abril, la qual queda redactada de la manera següent: "

-2 Els preus autoritzats no podran revisar-se fins que hagi transcorregut un any des de la seva entrada en vigor, llevat d'aquells casos que, per circumstàncies sobrevingudes i a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR