EDICTE de l'Ajuntament de Girona, sobre concessió administrativa d'un servei.

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyEdicte

EDICTE

de l'Ajuntament de Girona, sobre concessió administrativa d'un servei.

Per Decret d'Alcaldia . Presidència del dia 11 de gener de 2010 han estat aprovats els plecs de clàusules jurídico-administratives i econòmiques particulars i el de prescripcions tècniques reguladores de la concessió administrativa per a regentar i explotar l'espai destinat a cafeteria del teatre municipal, mitjançant procediment obert i amb assenyalament de criteris de valoració de les ofertes, d'acord amb les condicions que seguidament s'enumeren. Simultàniament, s'anuncia la celebració de l'acte licitatori, que se celebrarà amb el benentès que no es presentin reclamacions contra el plec:

  1. Objecte del contracte: És objecte del present plec la regulació de la concessió administrativa per a regentar i explotar l'espai destinat a cafeteria del Teatre Municipal, així com la seva adjudicació mitjançant procediment obert.

  2. Descripció del servei: Les característiques del servei, així com les condicions en que ha de realitzar-se, són les especificades al plec de condicions tècniques.

  3. Obligacions del titular de la concessió: Figuren explicitades en les clàusules VI del plec de clàusules.

  4. Termini de la concessió: La vigència de la concessió es fixa en dos anys a comptar des de la data de formalització del corresponent contracte, prorrogable, d'any en any, fins a un màxim de quatre. La durada de la concessió incloses les pròrrogues, no podrà ser superior a quatre anys.

  5. Cànon: L'adjudicatari haurà d'abonar a l'Ajuntament un cànon anual corresponent a l'1% dels ingressos bruts, amb un mínim de mil euros (1.000 euros) millorables a l'alça.

  6. Publicitat del plec de clàusules, de la licitació i despesa:

    1. Tota la informació relativa a l'adjudicació del present procediment es publicarà tant en els Diaris Oficials corresponents, com en el perfil del contractant de l'Ajuntament de Girona, accessible en la següent direcció de la Web: http://www.ajuntament.gi/licitacions/licitacions.php.

    2. El plec de clàusules serà sotmès a informació pública pel termini de 30 dies hàbils mitjançant anuncis en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i en el Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament.

      Simultàniament, podrà obrir-se el termini de licitació que quedarà en suspens si es presentessin reclamacions contra el plec, fins la seva resolució.

    3. L'import de les despeses de publicitat de la licitació aniran a càrrec de l'adjudicatari...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR