IMPUGNACIÓ de disposicions autonòmiques (Títol V LOTC) núm. 5830-2014, formulada pel Govern de la Nació en relació amb el Decret del President de la Generalitat de Catalunya 129/2014, de 27 de setembre, així com dels seus annexos, de convocatòria de la consulta popular no referendària sobre el futur polític de Catalunya (sentència).

SecciónDisposicions Generals
EmisorTribunal Constitucional

El suplement del BOE núm. 64, de 16.3.2015, publica la Sentència 32/2015, de 25 de febrer, dictada pel Ple del Tribunal Constitucional en la impugnació de disposicions autonòmiques (Títol V de la Llei orgànica del Tribunal Constitucional) núm. 5830-2014, promoguda per l’Advocat de l’Estat, en representació del Govern, contra el Decret del President de la Generalitat de Catalunya 129/2014, de 27 de setembre, així com dels seus annexos, de convocatòria de la consulta popular no referendària sobre el futur polític de Catalunya, publicat en l’annex al «Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya» de 27 de setembre de 2014.

En la sentència esmentada, el Tribunal Constitucional ha decidit:

Estimar la impugnació de disposicions autonòmiques (Títol V LOTC) promoguda per l’Advocat de l’Estat, en representació del Govern i, en conseqüència:

Declarar que el Decret 129/2014, de 27 de setembre, de convocatòria de la consulta popular no referendària sobre el futur polític de Catalunya i els seus annexos són inconstitucionals i nuls.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR