DECRET 5/2008, de 21 de gener, pel qual s'assignen al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya relatius a l'assignació de l'ISBN (International Standard Book Number) i de l'ISSN (International Standard Serial Number).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

5/2008, de 21 de gener, pel qual s'assignen al Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya relatius a l'assignaciÛ de l'ISBN (International Standard Book Number) i de l'ISSN (International Standard Serial Number).

MitjanÁant el Reial decret 1405/2007, de 29 d'octubre, s'han traspassat a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat relatius a l'assignaciÛ de l'ISBN (International Standard Book Number) i de l'ISSN (International Standard Serial Number).

En conseq¸Ëncia, de conformitat amb l'article 9.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ les funcions i els serveis que han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya per part de l'AdministraciÛ de l'Estat mitjanÁant el Reial decret 1405/2007, de 29 d'octubre, sobre trasp‡s de funcions i serveis de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya, relatius a l'assignaciÛ de l'ISBN (International Standard Book Number) i de l'ISSN (International Standard Serial Number).

Article 2

El Departament de Cultura i Mitjans de ComunicaciÛ exerceix, respecte les funcions i els serveis traspassats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Barcelona, 21 de gener de 2008

JosÈ Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR