EDICTE d'11 de juny de 1996, sobre acords de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona referents a diversos municipis.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyEdicte

La Comissió d'Urbanisme de Barcelona, en la sessió de 24 d'abril de 1996, adoptà, entre altres, els acords següents:

Aprovar, de conformitat amb els articles 127 i 128 del text refós de la legislació vigent a Catalunya en matèria urbanística i segons el procediment que assenyala l'article 44 del Reglament de gestió urbanística, amb les condicions que s'indiquen, i condicionant l'eficàcia de la concessió de la llicència per part de l'Ajuntament a la inscripció de la indivisibilitat de la finca al Registre de la propietat corresponent, els expedients de sol·licitud d'autorització d'obres que es detallen a continuació:

Exp.: 341/96 Instal·lació d'una casa de colònies al Mas l'Aliberch, de Muntanyola Aprovar l'expedient sempre que es compleixin les condicions assenyalades pel Consell Comarcal d'Osona en la Resolució de 3 de gener de 1996.

Exp.: 352/96 Construcció d'un habitatge al sector de Ca l'Esteve, parcel·la 182, de Sant Salvador de Guardiola Aprovar l'expedient amb la condició que prèviament a l'atorgament de la llicència municipal caldrà enderrocar l'edificació existent a la parcel·la, i també instal·lar-hi el corresponent sistema de depuració d'aigües residuals.

Exp.: 40/96 Ampliació de l'habitatge situat a la masia Cal Salvans, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR