ORDRE EMO/194/2014, de 25 de juny, de derogació de l'Ordre EMO/26/2011, d'11 de febrer, de delegació de competències en diferents òrgans del Departament d'Empresa i Ocupació (DOGC núm. 5823, de 22.2.2011).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre EMO/26/2011, d’11 de febrer, el conseller d’Empresa i Ocupació va delegar en diversos òrgans del Departament, a fi d’agilitar la tramitació i la resolució dels assumptes en matèria de personal, de contractació, de convenis, de subvencions, de gestió econòmica i pressupostària, de responsabilitat patrimonial i de treball, i per garantir l’eficàcia i la diligència màximes en l’exercici de les funcions atribuïdes a aquest Departament.

Actualment es considera pertinent ampliar les delegacions efectuades a favor també dels titulars dels organismes autònoms adscrits a aquest Departament.

El procediment més adequat per dur-ho a terme, des del punt de vista de la tècnica normativa, és mitjançant una Resolució del conseller, atès que l’acte de delegació, en si mateix, no és un acte normatiu, sinó de caràcter dispositiu.

Per tant, és necessari derogar l’Ordre de delegació de competències...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR