ORDRE de 12 de febrer de 1991, per la qual es crea l'Oficina Territorial d'Ensenyament del Maresme, dependent de la Delegació Territorial de Barcelona II (comarques).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

El Departament d'Ensenyament s'estructura, en l'àmbit territorial, en les delegacions territorials que estableix l'article 116 del Decret 222/1989, de 12 de setembre, de reestructuració del Departament d'Ensenyament.

L'article 123 del Decret esmentat estableix que part de les funcions atribuïdes a les delegacions territorials podran ser realitzades per les oficines territorials sota la direcció i supervisió del delegat territorial i, si escau, de l'òrgan superior competent per raó de la matèria.

En compliment del que preveu la disposició final 3 del Decret 222/1989, de 12 de setembre,

Ordeno:

Article 1

Es crea l'Oficina Territorial del Maresme com una unitat administrativa dependent de la Delegació Territorial de Barcelona II (comarques). L'Oficina Territorial dependrà orgànicament del delegat territorial i funcionalment, del secretari de la Delegació Territorial. L'Oficina Territorial tindrà la seva seu a Mataró i el seu àmbit d'actuació serà el de la comarca del Maresme.

Article 2

Al capdavant d'aquesta Oficina Territorial hi haurà un cap que tindrà assignat el control immediat de les funcions a què fa referència l'article 4 d'aquesta Ordre. El cap d'oficina té rang de cap de secció.

Article 3

Els inspectors adscrits als sectors corresponents a la comarca del Maresme exerciran les funcions que els són pròpies d'acord amb el que estableixi el delegat. Els inspectors disposaran, a l'Oficina Territorial, d'un espai degudament habilitat a efectes de poder atendre el públic dins l'horari de visites establert, independentment de la utilització de despatxos en altres localitats.

Article 4

Sens perjudici de les competències atribuïdes a la Delegació Territorial de Barcelona II (comarques), corresponen a l'Oficina Territorial del Maresme, dins del seu àmbit territorial, les funcions següents: 4.1 En matèria de programes i serveis educatius. Elevar al delegat territorial les propostes que consideri adequades respecte als programes i als plans educatius, centres de recursos, camps d'aprenentatge, equips d'assessorament i orientació psicopedagògica i altres serveis i actuacions que, en el camp de la innovació educativa, es portin a terme en el seu territori. 4.2 En matèria d'informació i registre.

  1. El registre, la tramitació i l'arxiu de tota la documentació, correspondència interna i sol·licituds lliurades a l'Oficina Territorial.

  2. La informació general al públic sobre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR