ORDRE EDU/426/2010, de 17 d'agost, per la qual es crea el preu públic per a la matriculació en els mòduls dels ensenyaments d'idiomes del nivell bàsic, en la modalitat a distància, que imparteix l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/426/2010, de 17 d'agost, per la qual es crea el preu públic per a la matriculació en els mòduls dels ensenyaments d'idiomes del nivell bàsic, en la modalitat a distància, que imparteix l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

Els ensenyaments d'idiomes s'imparteixen actualment en la modalitat presencial, tanmateix, atesa la demanda d'aquests estudis i les possibilitats d'aprenentatge a distancia, es preveu la seva propera implantació a l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya, per la qual cosa cal crear els corresponents preus públics.

Els ensenyaments d'idiomes que s'impartiran tenen com a referència les competències del Consell d'Europa, segons es defineixen aquests nivells en el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües.

Per tant, d'acord amb el Capítol III del Títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es crea el preu públic per la matriculació en els mòduls dels ensenyaments d'idiomes del nivell bàsic, en la modalitat a distància, que imparteix l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya.

Article 2

Import

Per al curs 2010-2011, l'import del preu públic que es crea per la matriculació en els mòduls dels ensenyaments d'idiomes del nivell bàsic, en la modalitat a distància, que imparteix l'Institut d'Educació Secundària Obert de Catalunya, és de 95,00 euros per cada mòdul.

Article 3

Exigibilitat

Aquest preu públic és exigible abans de la prestació del servei.

Article 4

Bonificacions i exempcions

A l'alumnat que utilitzi aquest servei li seran d'aplicació, amb la justificació prèvia documental, les bonificacions i exempcions següents:

4.1 Bonificacions

La bonificació del 50% del preu públic per als membres de famílies nombroses classificades en la categoria general.

La bonificació del 50% del preu públic per als membres de famílies monoparentals.

4.2 Exempcions

L'exempció del preu públic per a les persones amb un grau mínim de minusvalidesa del 33%.

L'exempció del preu públic per als membres de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR