ORDRE MAH/469/2010, de 22 de setembre, per la qual es modifiquen les bases reguladores de subvencions del Departament de Medi Ambient i Habitatge per tal d'adequar-les a les exigències noves del capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, modificat per la Llei 5/2008, de 24 d'abril, i la Llei 26/2009, de 23 de desembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAH/469/2010, de 22 de setembre, per la qual es modifiquen les bases reguladores de subvencions del Departament de Medi Ambient i Habitatge per tal d'adequar-les a les exigències noves del capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, modificat per la Llei 5/2008, de 24 d'abril, i la Llei 26/2009, de 23 de desembre.

D'acord amb el que disposen els articles 35, 36 i 37 de la Llei 26/2009, de 23 de desembre, pels quals es modifica l'article 92 i s'afegeixen dos nous articles, el 90 bis i el 92 bis, al Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya;

D'acord amb la disposició addicional setena de la Llei 5/2008, de 24 d'abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista, que modifica l'article 92.7 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya;

D'acord amb el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions;

D'acord amb l'article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques,

Ordeno:

Article únic

Modificar les bases reguladores de subvencions del Departament de Medi Ambient i Habitatge que es detallen als annexos d'aquesta Ordre, en el sentit següent:

—1 En els apartats corresponents als requisits dels destinataris/àries de les subvencions, s'afegeix el següent:

  1. Per a destinataris/àries de les subvencions que tinguin activitat empresarial i una plantilla igual o superior a 25 persones, utilitzar mitjans, amb l'acord dels agents socials, per prevenir i detectar casos d'assetjament sexual i d'assetjament per raó de sexe, i intervenir-hi, en els centres de treball, de conformitat amb els articles 5 i 29 de la Llei 5/2008, de 24 d'abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista.

  2. Per a destinataris/àries que siguin entitats, complir les obligacions de l'article 92.2.i) del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, respecte a les remuneracions que percep el personal directiu de l'entitat sol·licitant.

    —2 En els apartats corresponents a la documentació que cal aportar juntament amb la sol·licitud de subvenció, s'afegeix el següent:

  3. Per a destinataris/àries de les subvencions que tinguin activitat empresarial i una plantilla igual o superior a 25 persones, declaració responsable acreditativa dels mitjans que utilitza, amb l'acord dels agents socials, per prevenir i detectar casos d'assetjament sexual i d'assetjament per raó de sexe, i intervenir-hi, en els centres de treball, de conformitat amb els articles 5 i 29 de la Llei 5/2008, de 24 d'abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista.

  4. Per a destinataris/àries que siguin entitats, declaració responsable del compliment del que estableix l'article 92.2.i) del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, respecte de les remuneracions que percep el personal directiu de l'entitat sol·licitant. Quan l'entitat sol·licitant sigui un ens local de base territorial es pot substituir la concreció explícita de les remuneracions del seu personal directiu per una referència expressa al lloc on aquestes remuneracions s'han fet públiques.

    —3 En els apartats corresponents a les obligacions dels beneficiaris i beneficiàries, s'afegeix el següent:

  5. Compliment de les obligacions regulades als articles 90 bis i 92 bis del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya.

    Disposició transitòria

    Per a totes aquelles subvencions actualment en tràmit, les persones sol·licitants han d'aportar la documentació indicada en aquesta Ordre en el termini de deu dies a comptar des de la data de recepció del requeriment de la documentació.

    Disposició final

    Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR