EDICTE de 13 de setembre de 1993, sobre un acord de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona referent als municipis de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyEdicte

La Comissió d'Urbanisme de Barcelona, en la sessió de 30 de juny de 1993, adoptà, entre altres, l'acord següent:

Exp.: 140/93 Modificació del Pla general metropolità del sector Estació Renfe, de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac

La Comissió d'Urbanisme de Barcelona, en la sessió de 10 de febrer de 1993, va acordar formular una modificació del Pla general metropolità del sector Estació Renfe, als termes municipals de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac, i, considerant com a treballs de base de l'esmentada modificació els aportats per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, va obrir un termini de participació pública de 30 dies, d'acord amb l'establert a l'article 125 del Reglament de Planejament, per mitjà d'un Edicte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 1731, de 7.4.1993, i un anunci al diari La Vanguardia de 7.4.1993, durant el qual no s'ha presentat cap suggeriment ni alternativa de planejament.

Sol·licitat l'informe als organismes afectats, només l'ha emès Renfe en el sentit de demanar l'ampliació de les andanes situades a l'est de la línia del tren, en uns 4 metres, per tal d'eliminar el reclau que es produeix en la reserva del Pla general metropolità en aquest punt i possibilitar la futura ampliació a 4 vies de la línia actual.

Segons l'informe dels serveis tècnics, si bé la proposta d'ampliació no ha de servir a curt o mitjà termini per ampliar la línia de servei ferroviari, es pot tenir en compte l'informe de Renfe en el sentit de regularitzar el límit de la reserva ferroviària.

El text elaborat pels serveis tècnics de la Direcció General d'Urbanisme per tal de procedir a l'aprovació inicial de l'expedient de modificació del Pla general metropolità incorpora la regularització d'aquest tràmit i inclou la justificació de la modificació de zona verda que comporta.

Vistos el text refós de la legislació vigent a Catalunya en matèria urbanística, els reglaments que el complementen i l'Ordre d'11 d'octubre de 1978;

Vistos l'informe...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR