ANUNCI sobre licitació del procediment negociat per a l'alienació de la nau situada al camí d'accés CT Polígon Francolí 4A de Tarragona (antiga nau 12A).

SecciónAdministració Local
EmisorAjuntaments
Rango de LeyAnunci

El tinent d’alcalde, coordinador de l’Àrea de Serveis Centrals, Economia i Hisenda, delegat pel Decret de l’Alcaldia de data 11 de juny de 2011 ha dictat en data 26 de febrer de 2014 el Decret pel qual queda deserta la licitació corresponent a l’alienació mitjançant subhasta del be immoble patrimonial, propietat d’aquest Ajuntament, situat al camí d’accés CT Polígon Francolí 4A de la ciutat de Tarragona (antiga nau 12-A), mitjançant tramitació ordinària i procediment obert i, en conseqüència, s’inicia el procediment negociat:

1) Entitat adjudicadora:

- Organisme: Ajuntament de Tarragona

- Dependència que tramita l’expedient: Servei de Patrimoni i relació amb les empreses municipals

2) Objecte del Contracte:

- Descripció de l’objecte: venda d’un bé immoble amb les característiques i emplaçament descrits al plec de clàusules tècniques, de propietat municipal i lliure de càrregues i de gravàmens.

- Divisió per lots: no s’estableixen

3) Tramitació, procediment i forma d’adjudicació:

- Tramitació: ordinària

- Procediment: procediment negociat

- Forma: un únic criteri de valoració

4) Pressupost base de la licitació:

579.606,00 € queda exclòs d’aquest import, els impostos que corresponguin.

5) Criteris per a l’adjudicació:

- Preu ofert: el licitador que ofereixi el major preu sobre el tipus mínim exigit obtindrà la màxima puntuació, puntuant-se la resta d’ofertes en proporció.

6) Garanties:

- La garantia provisional no s’haurà de constituir

- La garantia definitiva, tractant-se d’una venda de patrimoni, no s’estableixen garanties a prestar pels licitadors ni per l’adjudicatari

7) Obtenció de documentació i informació:

- Entitat: Ajuntament de Tarragona

- Dependència: Servei de Patrimoni i de relació amb les empreses municipals de l’Ajuntament de Tarragona

- Domicili: Rambla Nova, 59

- Localitat i codi postal: Tarragona, 43003

- Telèfon: 977 296 100

- Adreça electrònica: bens@tarragona.cat

- Exposició del bé: Les persones interessades podran visitar aquest bé immoble objecte d’alienació i consultar els antecedents i documents respectius, prèvia petició al Departament de Béns de l’Ajuntament de Tarragona (Rambla Nova 59, Tarragona) entre les 10 i les 15 hores, de dilluns a divendres.

- Data límit per a l’obtenció de documents i informació: fins a la data de finalització del termini per presentar proposicions.

8) Requisits específics del licitador:

- Classificació: no es requereix

- Altres requisits: sí, els establerts en el plec de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR