ORDRE IRP/572/2010, d'1 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada del concurs de novel·la negra d'intriga i policíaca escrita en llengua catalana anomenat Premi Crims de Tinta i se n'aproven les bases reguladores corresponents.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/572/2010, d'1 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada del concurs de novel·la negra d'intriga i policíaca escrita en llengua catalana anomenat Premi Crims de Tinta i se n'aproven les bases reguladores corresponents.

El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, mitjançant el concurs de novel·la Premi Crims de Tinta vol incidir en les temàtiques relacionades amb l'àmbit competencial del departament relatiu a la seguretat pública.

Atès el seu interès cultural i socialitzador pel que fa a la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, atesa la seva condició de policia ordinària i integral de Catalunya, implantada en tot el seu territori, aquests premis volen reflectir la realitat social i cultural en la qual actua aquest cos de policia.

Vista la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

D'acord amb el que preveu el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article 1

Obrir la convocatòria anticipada del concurs anomenat Premi Crims de Tinta, de novel·la negra d'intriga i policíaca, escrita en llengua catalana, original i inèdita que no tingui compromesos els seus drets ni hagi rebut anteriorment premis en altres certàmens o hagi obtingut ajuts a la creació.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir el concurs, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

La concessió d'aquest premi s'imputa amb càrrec a la partida IT01D/480000100/1210 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2011, amb un import de 20.000 euros, corresponent a la tramitació anticipada d'aquesta convocatòria i condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient en el moment de la resolució de concessió del premi.

Article 4

Contra aquesta Ordre les persones interessades poden interposar, potestativament, recurs de reposició davant el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la notificació, de conformitat amb el que disposa l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR