ORDRE CLT/243/2013, de 3 d'octubre, de tercera modificació de l'Ordre CLT/437/2005, d'11 de novembre, per la qual s'aproven les bases que han de regir el programa d'ajuts a la producció editorial en català i en occità i al foment de la lectura pública en català i en occità, i se'n regula la tramitació telemàtica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

L’Ordre CLT/437/2005, d’11 de novembre, va aprovar les bases que han de regir el programa d’ajuts a la producció editorial en català i al foment de la lectura pública en català, i en va regular la tramitació telemàtica. Aquesta Ordre va ser modificada per l’Ordre CMC/115/2007, de 3 d’abril i per l’Ordre CMC/78/2009, de 27 de febrer, la qual va ampliar el programa a l’occità.

L’objecte d’aquesta Ordre és modificar les referències orgàniques ja que les competències en matèria de biblioteques han estat assumides per la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, d’acord amb el Decret 89/2013, de 29 de gener, de reestructuració del Departament de Cultura. S’opta per referències genèriques als òrgans per raó de la matèria de la seva competència, és a dir, a la direcció general i al servei competent en biblioteques, sense especificar-ne la denominació. Així mateix es modifica l’adreça del portal del Sistema d’Adquisició Bibliotecària.

D’acord amb l’article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, amb l’informe previ de la Intervenció Delegada i l’Assessoria Jurídica, i d’acord amb les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificacions de referències orgàniques de l’annex 1 de l’Ordre CLT/437/2005, d’11 de novembre

  1. Es modifica el segon paràgraf de l’apartat 5.2.5 de la base 5 de l’annex 1 de l’Ordre CLT/437/2005, d’11 de novembre, per la qual s’aproven les bases que han de regir el programa d’ajuts a la producció editorial en català i en occità i al foment de la lectura pública en català i en occità i se’n regula la tramitació telemàtica, que resta redactat de la manera següent:

    “A més del formulari i la informació sobre el projecte o el títol editat, previst per la pàgina web, en el cas de títols editats, l’empresa editorial ha de fer arribar un exemplar del llibre o partitura pel qual se sol·licita l’ajut al servei competent en biblioteques.”

  2. Es modifica la base 7 de l’annex 1 de l’Ordre CLT/437/2005, substituint les referències a “director/a general de Cooperació Cultural” per “director o directora general competent en biblioteques” i la referència a “la persona titular de la Subdirecció General de Biblioteques” per “el o la cap del servei competent en biblioteques”.

  3. Es modifica la base 9 de l’annex 1 de l’Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR