ORDRE ARP/232/2016, de 27 de juliol, per la qual es convoquen les eleccions per determinar la representativitat dels propietaris/àries forestals privats en el Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

L'article 7 de la Llei 7/1999, del 30 de juliol, del Centre de la Propietat Forestal, determina que el Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal és l'òrgan col·legiat de govern, direcció i control del CPF, cinc vocals del qual són nomenats pel conseller o consellera competent en matèria forestal en representació de la propietat forestal privada mitjançant un sistema d'elecció que s'ha de determinar per decret.

L'article 33, del capítol VII, del Decret 269/2016, de 5 de juliol, pel qual s'aproven els Estatuts del Centre de la Propietat Forestal, que regula el sistema electoral dels membres del Consell Rector que representen la propietat privada, preveu que correspon al conseller o consellera competent en matèria de forests (Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació) la convocatòria del procés electoral per a la provisió dels membres del Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal que representen la propietat privada, mitjançant una Ordre, publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , que ha de fixar el calendari de les eleccions.

A la reunió del Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal de 7 de juliol de 2016 es va acordar fixar la data de votació en aquestes eleccions per al dia 17 de desembre de 2016, i per tant correspon convocar les esmentades eleccions.

Conseqüentment, a proposta del Centre de la Propietat Forestal, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Data de les eleccions

Es convoquen eleccions per determinar la representativitat dels propietaris/àries forestals privats de Catalunya en el Consell Rector del Centre de la Propietat Forestal, que tindran lloc el dia 17 de desembre de 2016.

Article 2

Campanya electoral

La campanya electoral tindrà una durada de 15 dies naturals, començarà a les 0 hores del dia 1 de desembre de 2016 i finalitzarà a les 0 hores del dia 15 de desembre de 2016.

Article 3

Calendari electoral

El calendari electoral es publica com a annex 1 a aquesta Ordre, i a efectes del còmput dels terminis s'estableix que els dies són naturals, i en tot allò que no estigui expressament regulat s'aplica supletòriament la normativa administrativa de caràcter general.

Article 4

Horari de les votacions

Les votacions s'inicien a les 10.30 hores i continuen ininterrompudament fins a les 18.00 hores.

Article 5

Règim jurídic

El procés electoral es regeix pel que disposa la Llei 7/1999, del 30 de juliol, del Centre de la Propietat Forestal, i pel Decret 269/2016, de 5 de juliol, pel qual s'aproven els Estatuts del Centre de la Propietat Forestal, i supletòriament, per la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, sobre règim electoral general.

Article 6

Junta Electoral

La Junta Electoral és única per a tot Catalunya, i està formada pel president o presidenta, que és el conseller o consellera del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i els vocals.

Article 7

Meses electorals

7.1 La relació de les meses electorals a què fa referència l'article 28 del Decret 269/2016, de 5 de juliol, pel qual s'aproven els Estatuts del Centre de la Propietat Forestal, tindran les seus que es detallen a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

7.2 La composició de les meses electorals, constituïdes pel president, vocals i secretari o secretaria, es publicarà al web del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i del CPF a partir del dia 10 de novembre de 2016.

Article 8

Procediment de votació

8.1 Les votacions es realitzaran en les meses electorals a què fa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR