ORDRE ECO/368/2015, de 16 de desembre, per la qual es regula la proposta d'autoliquidació corresponent a la taxa fiscal que grava l'autorització, celebració o organització del joc del bingo, i s'habilita la presentació i el pagament telemàtic de l'autoliquidació obtinguda mitjançant aquest procediment.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

L'Agència Tributària de Catalunya en els darrers anys ha anat realitzant un esforç important per tal d'incorporar l'ús dels mitjans electrònics en les actuacions d'aplicació dels tributs que gestiona, amb l'objectiu, entre d'altres, de facilitar als ciutadans el compliment voluntari de les seves obligacions tributàries.

En el temps transcorregut d'ençà l'any 2004, en què l'Administració tributària catalana va habilitar per primera vegada la presentació i pagament per mitjans telemàtics d'una autoliquidació tributària, el catàleg de serveis i tràmits que es poden realitzar telemàticament a través de l'oficina virtual de l'Agència Tributària de Catalunya no ha deixat d'ampliar-se.

Amb l'aprovació d'aquesta Ordre es vol donar un pas més en el procés de transformació de l'Administració tributària catalana, per facilitar al subjecte passiu, a través de l'Oficina Virtual de l'Agència Tributària de Catalunya, una proposta d'autoliquidació per a cada període de liquidació de la taxa fiscal que grava l'autorització, celebració o organització de les diferents modalitats del joc del bingo, regulades en el capítol III de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d'adaptació a l'euro. Aquesta proposta pot ser confeccionada per l'Agència Tributària de Catalunya atès que en la majoria dels casos disposa, abans de l'inici del període per a la presentació, de les dades de l'autoliquidació de la taxa fiscal.

Finalment, l'Ordre preveu el pagament i la presentació telemàtica de l'autoliquidació de la taxa quan el subjecte passiu accepti la proposta d'autoliquidació facilitada per l'Agència Tributària de Catalunya.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Proposta d'autoliquidació de la taxa fiscal que grava l'autorització, celebració o organització del joc del bingo.

  1. L'Agència Tributària de Catalunya ha de posar a disposició dels subjectes passius de la taxa fiscal que grava l'autorització, celebració o organització del joc del bingo una proposta d'autoliquidació per a cada període d'autoliquidació de l'impost i per a cada sala en què se celebri el joc del bingo, la qual s'obtindrà a través de l'Oficina Virtual de l'Agència Tributària de Catalunya.

  2. L'elaboració per part de l'Agència Tributària de Catalunya de la proposta d'autoliquidació i la seva posada a disposició de l'obligat tributari té caràcter només informatiu i no exonera el subjecte passiu de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR