ORDRE ECO/377/2015, de 17 de desembre, per la qual es dóna conformitat al canvi d'emplaçament de l'Escola d'Enginyeria d'Igualada, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya i s'hi implanta el màster universitari en enginyeria del cuir.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Reial decret 1212/1979, de 4 d'abril, pel qual es transforma l'Escola d'Enginyeria Tècnica Industrial d'Igualada en Escola Universitària no estatal d'Enginyeria Tècnica Industrial, adscrita a la Universitat Politècnica de Barcelona, es va adscriure l'abans anomenada Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial d'Igualada, a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Posteriorment, es va modificar la denominació de l'Escola, d'acord amb l'Ordre IUE/305/2010, de 20 de maig, per la qual es dóna conformitat al canvi de denominació de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial d'Igualada, centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya, i s'hi implanta un màster universitari, que passa a denominar-se Escola d'Enginyeria d'Igualada.

L'entitat titular de l'Escola és el Consorci Escola Tècnica d'Igualada (CETI), que es va crear amb la finalitat d'assumir-ne la titularitat i la gestió mitjançant la Resolució de 13 de juny de 2001, per la qual es fa públic l'Acord del Govern de 15 de maig de 2001, pel qual s'aproven la constitució del Consorci Escola Tècnica d'Igualada (CETI) i els seus Estatuts.

En data 31 d'octubre de 2012, la Secretaria d'Universitats i Recerca, l'Ajuntament d'Igualada, la Universitat Politècnica de Catalunya i el Consorci Escola Tècnica d'Igualada van signar un conveni per al trasllat de l'Escola d'Enginyeria d'Igualada.

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 23 d'abril de 2014 per al curs 2014-2015, preveu la implantació del màster universitari en enginyeria del cuir a l'Escola d'Enginyeria d'Igualada.

Atès que s'han produït canvis substancials que afecten la naturalesa i els objectius de diversos màsters universitaris, implantats en cursos acadèmics anteriors, s'han verificat de nou aquests estudis. En conseqüència, cal dur a terme la implantació dels nous estudis verificats, la qual cosa comporta la supressió dels estudis implantats anteriorment.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR