ORDRE ENS/163/2016, de 16 de juny, per la qual es crea el preu públic pel servei d'activitats d'ensenyament-aprenentatge als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

El Decret 155/1994, de 28 de juny, pel qual es regulen els serveis educatius del Departament d'Ensenyament, estableix que els camps d'aprenentatge ofereixen a l'alumnat dels centres docents no universitaris la possibilitat de desenvolupar aspectes del currículum escolar que requereixen un treball fora de l'aula, en un medi singular de Catalunya, natural o cultural, fent atenció als continguts de l'educació ambiental.

Si bé les estades en els camps d'aprenentatge, que poden ser d'entre un i cinc dies, s'adrecen principalment a alumnes dels centres educatius de Catalunya que cursen l'educació primària, l'educació secundària obligatòria, els cicles formatius o bé el batxillerat, d'acord amb l'article 13.2 del Decret 155/1994, de 28 de juny, esmentat, els camps d'aprenentatge també poden oferir estades, en èpoques concretes de l'any, als universitaris, mestres i professors en actiu, amb la finalitat de col·laborar en la formació inicial i permanent del professorat en relació amb les àrees curriculars que desenvolupen continguts referits al medi natural i social.

Mitjançant l'Ordre de 22 de juny de 2012, es va crear el preu públic pel servei d'activitats d'ensenyament-aprenentatge realitzades pels escolars que assisteixen a camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament, tanmateix no es va establir per als supòsits d'activitats dutes a terme per universitaris, mestres i professors en actiu.

Així, atès que és necessari crear el preu públic aplicable als col·lectius indicats i que convé actualitzar l'import del que afecta als escolars, s'ha optat per aprovar una norma que contingui el preu públic aplicable als diversos subjectes, i deixar sense efectes la de l'any 2012.

Per això, d'acord amb el que estableix el Capítol III del Títol I del Text refós de la Llei de Taxes i Preus Públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es crea el preu públic pel servei d'activitats d'ensenyament-aprenentatge realitzades per l'alumnat dels centres educatius no universitaris, mestres, professorat en actiu, i universitaris, als camps d'aprenentatge del Departament d'Ensenyament.

Article 2

Import

L'import del preu públic creat és, a partir del curs escolar 2016-2017, de 3 euros per activitat, persona i dia.

Article 3

Exigibi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR