ORDRE ENS/349/2015, de 19 de novembre, de modificació de l'Ordre ENS/331/2015, de 28 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius i establiments, per al desenvolupament de programes de formació i inserció, i s'obre la convocatòria pública per al curs 2015-2016.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre ENS/331/2015, de 28 d'octubre, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions a centres educatius i establiments, per al desenvolupament de programes de formació i inserció, i es va obrir la convocatòria pública per al curs 2015-2016.

El penúltim paràgraf de la base 12.2.1a), sobre les despeses subvencionables, i en concret les despeses directes corresponents a les activitats de preparació, seguiment de la formació pràctica en centres de treball, i seguiment i avaluació dels participants als programes, conté una contradicció que cal esmenar, en el sentit que estableix un percentatge màxim de despesa del 20% de la subvenció atorgada, i alhora obliga a assolir-lo per poder obtenir el 100% de la subvenció. Així mateix, és necessari concretar qui pot realitzar les activitats associades a la impartició de la formació.

Finalment, atès que en aquests moments està vacant el lloc de subdirector general de Programes, Formació i Innovació, el qual forma part de la comissió avaluadora prevista a la base 11 i té atribuïda la presidència, és necessari modificar la composició de la comissió.

Per tot això, d’acord amb el que estableix el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,

Ordeno:

Article 1

Es modifica el penúltim paràgraf de la base 12.2.1a) de l’Ordre ENS/331/2015, de 28 d'octubre, que queda redactat de la manera següent:

Per a les activitats de preparació, seguiment de la formació pràctica en centres de treball, i seguiment i avaluació dels participants als programes es podrà imputar un màxim del 40% de la despesa justificada per les activitats d’impartició de la formació en el centre.

Les activitats associades a la impartició de la formació s’han de realitzar per persones que alhora imparteixen la formació del programa.

.

Article 2

Es modifica la base 11.1 de l’Ordre ENS/331/2015, de 28 d'octubre, que queda redactada de la manera següent:

11.1 El director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial resol la convocatòria a proposta d’una comissió avaluadora, integrada pels membres següents o les persones en qui deleguin:

El subdirector general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR