ORDRE INT/215/2015, de 25 de juny, per la qual es fixen les quanties de les compensacions corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

La Llei 5/1994, de 4 de maig, de regulació dels serveis de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments de Catalunya, estableix a l'article 5 que, entre d’altres, integren els serveis de prevenció i extinció d'incendis i de salvaments de Catalunya els bombers voluntaris.

El Decret 8/2015, de 27 de gener, pel qual s’aprova el Reglament del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya, estableix a l’article 17 una sèrie de compensacions econòmiques corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya, les quanties de les quals s’han de fixar per una ordre conjunta del departament competent en matèria de prevenció, extinció d’incendis i salvaments i el departament competent en matèria de pressupostos.

En data 27 de maig de 2013 es va publicar al DOGC l'Ordre INT/93/2013, de 7 de maig, per la qual es fixen les quanties de les compensacions corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya. La disposició final primera d'aquesta Ordre determina que els imports que s'hi estableixen han de ser objecte de revisió amb caràcter biennal a partir de la seva entrada en vigor.

Tenint en compte que l’actual conjuntura econòmica ha permès restablir certes condicions econòmiques en relació amb els col·lectius de l’Administració de la Generalitat, s’ha considerat oportú, d’una banda, incrementar les compensacions econòmiques que corresponen a les persones membres del cos de bombers voluntaris per assistència a sinistres i serveis de rereguarda i per la realització de tasques complementàries de manteniment d’instal·lacions, materials i vehicles, i, d’altra banda, restablir, respecte de la resta de compensacions, els imports que estableix l’article únic de l'Ordre INT/35/2011, de 4 de febrer, per la qual es fixen les quanties de les compensacions corresponents a les prestacions de les persones membres del cos de bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Atès que ha transcorregut el termini de dos anys des de l’entrada en vigor de l’Ordre que precedeix aquesta, es considera oportú que l’entrada en vigor dels nous imports que s’hi fixen sigui l’endemà de la publicació d’aquesta nova Ordre en el Dia ri Oficial de la G eneralitat de Catalunya .

Per tot això, fent ús de les facultats que estableix l'article 40.2 de la Llei 13/2008,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR