ORDRE INT/30/2015, de 20 de febrer, per la qual es fixen els preus públics de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre INT/182/2011, de 26 de juliol, es van fixar els preus públics per les activitats formatives de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i els preus per la realització dels serveis d’avaluació psicotècnica.

S’han incorporat canvis i millores en els procediments d’avaluació psicotècnica per a l’accés a la categoria d’agent i a les diferents categories de comandament policial que fan necessari incrementar els preus previstos en l’Ordre INT/182/2011, de 26 de juliol, per aquests conceptes. Així mateix, també s’ha d’incorporar un preu públic nou per l’avaluació psicotècnica dels vigilants municipals.

D’altra banda, els preus de les activitats de formació i el preu de l’avaluació psicològica per a l’ús de l’arma de foc no s’incrementen.

D’acord amb els articles 1.3.2 i següents del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya;

Atès que l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya està adscrit al Departament d’Interior pel Decret 320/2011, de 19 d’abril, de reestructuració del Departament d’Interior;

Vist l’informe del Consell de Direcció de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya d'acord amb el que estableix l'article 9.1.k) de la Llei 10/2007, de 30 de juliol, de creació de l'esmentada entitat autònoma;

Per tot el que s’ha exposat, a proposta de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i d’acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement, i en virtut de les meves atribucions,

Ordeno:

Article 1

Activitats formatives

1.1 S’aproven els preus públics per les activitats formatives de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya en funció de la seva dificultat, tal com es detallen a continuació:

Dificultat normal: 6 euros/hora.

Dificultat alta: 8 euros /hora.

Dificultat especial: 12 euros/hora.

1.2 Queden exempts de l’abonament dels preus públics:

  1. El personal i els col·lectius professionals adscrits al departament de la Generalitat de Catalunya competent en matèria de seguretat pública.

  2. Els participants en els cursos relacionats amb la formació del professorat de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

  3. Les activitats formatives que pel seu interès i rellevància es vinculin directament amb la línia estratègica de l’Institut.

1.3 El pagament del preu públic s’ha de fer mitjançant l’ingrés corresponent al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR