ORDRE SLT/101/2015, de 21 d'abril, per la qual s'actualitza la relació d'intervencions quirúrgiques que tenen garantit un termini màxim d'accés.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

El Decret 354/2002, de 24 de desembre, pel qual s'estableixen els terminis màxims d'accés a determinats procediments quirúrgics a càrrec del Servei Català de la Salut, en la disposició addicional segona estipula que la relació d'intervencions quirúrgiques del seu annex 1, quan ho aconsellin les circumstàncies tècniques, es podrà actualitzar mitjançant ordre de la persona titular del Departament de Salut i que, també per ordre de la persona titular del Departament de Salut, es podrà modificar el termini màxim d'accés a determinades intervencions.

De conformitat amb la disposició addicional segona esmentada, mitjançant l’Ordre SLT/203/2004, d'11 de juny, es va portar a terme una primera actualització de la relació d'intervencions quirúrgiques que tenen garantit un termini màxim d'accés.

El Departament de Salut ha aprovat l’Ordre SLT/102/2015, de 21 d’abril, per la qual s’estableixen els terminis de referència per a l’accessibilitat a les prestacions sanitàries que són a càrrec del Servei Català de la Salut, que afecta el conjunt de les prestacions sanitàries. No obstant això, determinades intervencions quirúrgiques tenen establerts uns terminis màxims d’accés garantits d’acord amb el que estableix el Decret 354/2002, de 24 desembre, els quals s’ha d’adaptar al Reial decret 1039/2011, de 15 de juliol, que desplega les previsions de l’article 25 de la Llei 16/2003, de 28 de maig, de cohesió i qualitat del Sistema Nacional de Salut, sobre l’establiment dels criteris marc per garantir un temps màxim d’accés a les prestacions del Sistema Nacional de Salut.

Per tot això, d'acord amb el que estableix la disposició addicional segona del Decret 354/2002, de 24 de desembre, pel qual s'estableixen els terminis màxims d'accés a determinats procediments quirúrgics a càrrec del Servei Català de la Salut,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'annex 1 del Decret 354/2002, de 24 de desembre, pel qual s'estableixen els terminis màxims d'accés a determinats procediments quirúrgics a càrrec del Servei Català de la Salut, que resta redactat de la manera següent:

Annex 1.

a) Termini d'accés garantit inferior a 45 dies:

”Procediments oncològics, llevat dels relatius a la pròstata, la bufeta urinària i els epiteliomes basocel·lulars.

”b) Termini d'accés garantit inferior a 60 dies:

”Procediments oncològics relatius a la pròstata i la bufeta urinària.

”c) Termini d'accés garantit inferior a 90 dies:

”Cirurgia cardíaca valvular.

”Cirurgia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR