ORDRE TSF/23/2017, de 17 de febrer, per la qual s'amplia el termini de justificació de les subvencions que preveu l'Ordre BSF/44/2015, de 9 de març, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria ordinària de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Afers Socials i Famílies
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre BSF/44/2015, de 9 de març, es van aprovar les bases que han de regir la convocatòria ordinària de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats en l'exercici 2015.

La base 17.4 de l'annex 1 de l'Ordre BSF/44/2015, de 9 de març, estableix que el termini màxim de presentació de la documentació justificativa és l'últim dia hàbil del mes de febrer de l'any següent al qual s'ha de portar a terme l'acció sol·licitada, tant si la convocatòria ordinària és d'abast anual com si és pluriennal, llevat que les bases específiques estableixin una altra data.

Ateses la Resolució BSF/557/2015, de 24 de març, per la qual s'obre la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions del Departament de Benestar Social i Família per a entitats en l'exercici 2015, i la Resolució BSF/746/2015, de 17 d'abril, per la qual s'amplia el termini de presentació de sol·licituds de subvencions que preveu la Resolució BSF/557/2015, de 24 de març;

D'acord amb l'article 70 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i d'acord amb el que estableix l'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'òrgan concedent de la subvenció pot atorgar una ampliació del termini establert per a la presentació de la justificació, que no excedeixi la meitat d'aquest mateix termini, sempre que no es perjudiquin drets de tercers.

Tenint en compte que, per incidències tècniques, s'ha produït un endarreriment en la publicació del formulari de justificació a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya, és voluntat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ampliar el termini per a la presentació de la justificació de les accions executades en l'anualitat 2016, amb l'objectiu de facilitar el procés de presentació de justificants a les entitats afectades per l'esmentada Resolució de convocatòria de subvencions.

Consegüentment, en ús de les atribucions que em confereix la legislació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR