ORDRE VEH/50/2016, de 7 de març, d'adaptació de la composició de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya a la nova denominació, organització i àmbits competencials dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

La Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya va ser creada mitjançant el Decret 192/1981, de 9 de juliol, i adscrita al Departament d'Economia i Finances. Posteriorment, aquesta disposició ha estat objecte de diverses modificacions, les més significatives de les quals van ser les aprovades amb el Decret 376/1996, de 2 de desembre, de reestructuració de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, que va adequar les funcions de la Junta a la Llei 13/1995, de 18 de maig, de contractes de les administracions públiques; el Decret 237/2000, de 7 de juliol, pel qual es modifica la representació dels departaments als òrgans de la Junta; el Decret 82/2007, de 3 d'abril, de modificació de la seva composició, que va suposar, entre d'altres adequacions, la incorporació dels representants de les organitzacions sindicals als òrgans de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa; i els successius decrets de reestructuració del departament d'adscripció de la Junta, el darrer dels quals, el Decret 33/2016, de 19 de gener, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.

La disposició final primera del Decret 82/2007, de 3 d'abril, ja esmentat, va preveure l'autorització al conseller o consellera d'Economia i Finances a efectuar per ordre les futures adaptacions que resultessin necessàries en la composició dels òrgans de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa com a conseqüència de l'aprovació de decrets de reestructuració i/o de reorganització dels òrgans, departaments o organismes de l'Administració de la Generalitat.

El Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ha configurat la nova organització dels departaments de l'Administració de la Generalitat i ha determinat els respectius àmbits de competència. Aquestes previsions han estat objecte de regulació específica mitjançant els decrets de reestructuració de cada departament.

El Decret 38/2014, de 25 de març, de reestructuració del Departament d'Economia i Coneixement, va adscriure la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa a la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i el Decret 33/2016, de 19 de gener, ja esmentat, adscriu aquesta Direcció General a la Secretaria d'Hisenda del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.

D'acord amb les previsions d'aquests decrets, cal adaptar la composició de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, tant pel que fa als membres per raó del càrrec i als membres dels departaments que ho són per designació, en la mesura que el canvi d'estructura i denominació dels departaments els afecten, com pel que fa a l'adscripció de la seva Secretaria Tècnica.

Amb aquest...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR