ORDRE VEH/82/2018, de 20 de juny, sobre les categories de premis i els seus imports per als sortejos de la Grossa Cap d'Any.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

El Decret 149/2013, de 9 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria passiva organitzada i gestionada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, va llançar una nova modalitat de loteria, denominada passiva.

La loteria passiva es caracteritza per una mecànica senzilla en què la persona jugadora participa en un sorteig determinat amb bitllets que contenen números. En aquesta loteria el sorteig per obtenir els números guanyadors es fa mitjançant un mecanisme d'extracció de números a l'atzar, conforme amb l'estructura de premis que es determini per a cada sorteig.

D'ençà de l'any 2013, la persona titular del departament competent en matèria de joc, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, ha determinat mitjançant resolucions publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , el nom comercial dels sortejos celebrats de la loteria passiva: la Grossa de Cap d'Any i la Grossa de Sant Jordi de les quals ja s'han realitzat set sortejos.

Per Ordre ECO/185/2015, de 28 de maig, s'estableixen les categories de premis i els imports de la loteria passiva organitzada i gestionada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

L'alt nivell de competitivitat que existeix actualment en el sector del joc fa necessari innovar per al sorteig de la Grossa de Cap d'Any d'aquest any 2018 i, si escau, per a la dels pròxims anys.

Així, mitjançant aquesta Ordre es regulen les categories de premis i la distribució de l'import total que s'hi destina entre les diferents categories. Això comporta que hi hagi un ventall més ampli de premis per als participants del sorteig, fet que el fa més atractiu.

La disposició final primera del Decret 149/2013, de 9 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria passiva organitzada i gestionada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat determina que la persona titular del departament competent en matèria de joc ha de regular, mitjançant una ordre, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat, les categories de premis i la distribució de l'import total destinat a premis entre les diferents categories.

Raons comercials i de planificació en el temps, en funció dels paràmetres i dels criteris comercials i econòmics aplicables, amb l'objectiu d'assegurar la continuïtat de la comercialització de la loteria passiva, fan aconsellable que l'entrada en vigor d'aquesta Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR