DECRET 118/1991, de 7 de maig, pel qual s'estableix l'estructura orgànica de l'organisme autònom administratiu Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

Atès que per la Llei 18/1990, de 15 de novembre, s'ha creat el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada com a organisme autònom adscrit al Departament de Justícia, regit per un president, un consell rector i un director;

Tenint en compte les funcions de formació, investigació i de col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i altres entitats que el Centre té assignades per la Llei esmentada;

Vistos el Decret 100/1987, de 20 de febrer, de reestructuració orgànica del Departament de Justícia, i el Decret 22/1989, de 24 de gener, de reestructuració de la Secretaria General del Departament de Justícia, en els quals es regulava l'estructura del Centre d'Estudis i Formació com a òrgan de la Secretaria General del Departament de Justícia;

Vist el que estableix la Llei 18/1990, de 15 de novembre, de creació del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, a la seva disposició final 1, com també l'article 12.c) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb el que estableix el capítol 5 d'aquesta Llei;

En virtut de tot això, a proposta del conseller de Justícia i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

El director del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, que té categoria de director general, és nomenat pel Govern de la Generalitat a proposta del conseller de Justícia, escoltat prèviament el Consell Rector, i exerceix les funcions que estableix l'article 9 de la Llei de creació del Centre.

Article 2

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada s'estructura en els òrgans següents: 2.1 Subdirecció del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, de la qual depenen les àrees i unitats següents:

  1. Àrea de Formació, de la qual depenen les Unitats de Formació Penal-criminològica, de Justícia Aplicada i Dret i de Formació Externa.

  2. Àrea d'Investigació, de la qual depenen la Unitat d'Investigació Penal-criminològica i la Unitat d'Investigació sobre la Justícia Aplicada i el Dret.

  3. Àrea de Suport Tècnic i Documentació, de la qual depenen la Unitat de Biblioteca i Centre de Documentació i la Unitat de Pràctiques Universitàries i Publicacions.

  4. Unitat de Gestió Administrativa. 2.2 Unitat de Secretaria Tècnica, que depèn del director del Centre. La subdirecció, les àrees i les unitats s'assimilen a subdirecció general, serveis i seccions respectivament.

Article 3

A la Subdirecció del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, li corresponen les funcions següents:

  1. La coordinació i la supervisió dels programes de formació i investigació i l'activitat docent i investigadora del personal del Centre.

  2. La coordinació i la supervisió de les tasques de suport tècnic i documentació.

  3. La col·laboració amb l'Escola d'Administració Pública de Catalunya en la selecció i formació inicial especialitzada del personal que ha d'ingressar al Departament de Justícia.

  4. La supervisió de la gestió econòmica i de personal del Centre.

  5. La gestió dels convenis amb les universitats per als cursos de postgrau i la supervisió d'aquests.

  6. La coordinació i la supervisió de les jornades i activitats obertes al públic en general.

  7. La coordinació de les publicacions.

  8. L'assessorament jurídic.

  9. Les altres funcions que el director li pugui encarregar.

Article 4

A l'Àrea de Formació, li corresponen les funcions següents:

  1. La planificació, l'organització i la supervisió de les activitats anuals de formació permanent especialitzada en els àmbits de serveis penitenciaris, justícia juvenil, administració de justícia i dret.

  2. L'organització i la gestió de les activitats de formació externa.

  3. La proposta de contractació dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR