DECRET 290/1988, de 17 d'octubre, de modificació parcial de l'estructura orgànica de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

La Llei 12/1983, de 14 de juliol, d'administraciÛ institucional de la sanitat i de l'assistËncia i els serveis socials, va crear l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials, entitat gestora que, amb plena capacitat jurÌdica i patrimonial, Ès titular de la gestiÛ dels serveis socials a Catalunya. El desplegament de les funcions que gestiona l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials, efectuat per la Llei 26/1985, de 27 de desembre, la implantaciÛ del nou sistema d'organitzaciÛ de la FunciÛ, efectuada per la Llei 10/1988, de 27 de juliol, juntament amb la voluntat d'exigËncia del m‡xim de rigor en la gestiÛ, reclamen el reforÁament de l'estructura de determinades unitats i, per tant, la modificaciÛ de l'estructura org‡nica que estableix el Decret 22/1984, de 31 de gener. Aquesta actuaciÛ es realitza amb el mÌnim d'esforÁ pressupostari, utilitzant criteris de reassignaciÛ dels mitjans personals existents per tal d'assolir un rendiment ajustat, subjecte al que disposa la Llei 25/1987, de 29 de desembre. Per tot aixÚ, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Sota la dependËncia directa del Director General es crea el Servei JurÌdic i d'AdministraciÛ de l'Institut Catal‡ d'AssistËncia i Serveis Socials, al qual corresponen les funcions seg¸ents:

  1. Informar sobre tots aquells assumptes que requereixin assessorament jurÌdic, aixÌ com impulsar i elaborar propostes d'ordenaciÛ de la gestiÛ.

  2. Informar i substanciar, quan calgui, els afers derivats de la relaciÛ jurÌdica del personal de l'entitat.

  3. Elaborar propostes de resoluciÛ o d'interposiciÛ de recursos i defensa de l'entitat.

  4. Les corresponents a la SecciÛ de Secretaria Administrativa i CoordinaciÛ.

  5. La coordinaciÛ dels mitjans que integren el Servei.

Article 2

S'adscriuen al Servei JurÌdic i d'AdministraciÛ les seccions seg¸ents: SecciÛ de Secretaria Administrativa i CoordinaciÛ de la DirecciÛ de l'Institut. SecciÛ d'Assessoria JurÌdica de la Secretaria General de l'Institut. La SecciÛ de RËgim JurÌdic del Servei de Personal de l'Institut.

Disposicions finals

- 1 Queda modificat el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR