ORDRE IRP/397/2010, de 15 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria pública per a l'any 2010 i s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/397/2010, de 15 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria pública per a l'any 2010 i s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra.

La Llei 25/2009, de 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2010, al capítol IV de la Direcció General de la Policia, preveu un import màxim de 250.000,00 euros, destinat a subvencionar les despeses de funcionament que les organitzacions sindicals representatives realitzen en l'àmbit del cos de Mossos d'Esquadra. Aquest import ha de ser distribuït en relació amb la representativitat obtinguda per les diferents organitzacions sindicals, en les darreres eleccions al Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra realitzades fins a la data de publicació d'aquesta Ordre.

Atès el que preveuen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

Vist el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i, amb els informes previs de l'Assessoria Jurídica i de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Obrir una convocatòria pública per atorgar els ajuts a les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra per a l'any 2010.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Aquesta Ordre i les bases que consten en el seu annex seran d'aplicació a les diferents convocatòries que es puguin derivar de les successives lleis de pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Article 3

Els ajuts que estableix aquesta Ordre aniran a càrrec de la partida pressupostària IT04 D/484000100/2210/0000 del pressupost del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació per a l'any 2010, amb un import màxim de 250.000,00 euros.

Article 4

Les sol·licituds s'han de presentar en el lloc i la forma que indiquen les bases reguladores en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Article 5

El/La director/a general de la Policia serà l'òrgan competent per resoldre sobre aquesta convocatòria.

Article 6

D'acord amb l'article 18 de la Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i l'article 94.6 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació donarà publicitat de les subvencions atorgades mitjançant la seva exposició en el tauler d'anuncis i, en el supòsit de subvencions d'un import igual o superior a 3.000 euros, a més, es publicaran al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya tot indicant la convocatòria, el crèdit pressupostari al qual s'ha d'imputar, el beneficiari, la quantitat concedida i les finalitats de la subvenció.

Article 7

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Disposició final

Contra l'acte de convocatòria, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades, poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Amb caràcter previ, les persones interessades, poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 15 de juliol de 2010

Joan Saura i Laporta

Conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació

Annex

Bases reguladores per a la concessió d'ajuts a les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra

—1 Objecte

L'objecte de la convocatòria és la concessió d'ajuts a les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra, atorgats pel Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a través de la Direcció General de la Policia.

L'atorgament d'aquests ajuts té com a finalitat fomentar l'activitat sindical i compensar les despeses de funcionament en relació amb les tasques que aquestes organitzacions realitzen en l'àmbit del cos de mossos d'esquadra.

—2 Persones destinatàries

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les organitzacions sindicals que hagin obtingut representació a les darreres...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR