DECRET de 4 de febrer de 1980, pel qual es crea una Comissió Organitzadora dels actes preparatoris del XVIII Congrés Internacional de Ciències administratives.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Institut Internacional de Ciències Administratives ha decidit celebrar el XVIII Congrés Internacional de Ciències Administratives, que tindrà lloc a Madrid els dies 30 de juny al 4 de juliol de 1980, sota la presidència d'honor de Sa Majestat el Rei.

Així mateix ha decidit, amb la col·laboració de la Generalitat, celebrar a Barcelona una de les reunions preliminars de l'esmentat Congrés, els dies 26 i 27 de juny de 1980, entorn del tema "Administració i Regionalisme, Autonomia o Federalisme".

En virtut d'això, i a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Per a la realització dels actes

preparatoris de la reunió a celebrar a Barcelona, els dies 26 i 27 de juny de 1980, es crea sota la presidència d'honor del Molt Honorable President de la Generalitat una Comissió Organitzadora amb la següent composició: President: L'Honorable Conseller de Governació, que podrà delegar amb caràcter ordinari en el Secretari General Tècnic del Departament. Vice-president 1r.: El Director General de la Funció Pública de la Generalitat. Vice-president 2n.: El Director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Vocals: Un representant de cada un dels següents Departaments de la Generalitat: Presidència; Economia i Finances; Ensenyament i Cultura, i Política Territorial i Obres Públiques. El Director General d'Administració Local de la Generalitat. El representant de l'Institut Internacional de Ciències Administratives. El regidor de relacions ciutadanes de l'Ajuntament de Barcelona. Un representant de les Universitats de Barcelona, que sigui Catedràtic de Dret Administratiu o Ciències de l'Administració. Un representant de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat. Un secretari, membre de l'Associació espanyola de Ciències Administratives.

Article segon

- La Comissió organitzadora...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR