ORDRE AAM/300/2013, de 27 de novembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts al sector pesquer en els àmbits de paralització temporal d'activitats pesqueres per a algunes modalitats de pesca, d'acord amb el Fons Europeu de la Pesca, corresponents a les aturades efectuades els anys 2011 i 2012, convocats per l'Ordre AAM/178/2013, de 23 de juliol.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

L’Ordre AAM/178/2013, de 23 de juliol, va aprovar les bases reguladores dels ajuts al sector pesquer en els àmbits de paralització temporal d'activitats pesqueres per a algunes modalitats de pesca, d'acord amb el Fons Europeu de la Pesca, i va convocar els corresponents a les aturades efectuades els anys 2011 i 2012.

L’article 2.3 de l’esmentada Ordre AAM/178/2013, de 23 de juliol, estableix una dotació inicial d'1.764.855,28 euros, que podrà ser ampliada fins a arribar a 2.600.000,00 euros. L’aportació del FEP representa el 95% de la quantia i la del DAAM, el 5% restant. L’aplicació de l'ampliació restava condicionada a la disponibilitat efectiva del crèdit en el moment anterior a la resolució.

El mes de juny de 2013, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va sol·licitar la reprogramació del Pla financer corresponent a Catalunya del Programa operatiu. Un cop aprovada la reprogramació resulta possible ampliar la dotació inicialment fixada per l’Ordre AAM/178/2013 fins a 2.600.000,00 euros.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances de Catalunya, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S’incrementa en 684.946,22 euros la quantia dels ajuts que estableix l’Ordre AAM/178/2013, de 23 de juliol, que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR