ORDRE AAR/593/2010, de 16 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/593/2010, de 16 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya a Catalunya.

L'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i reconversió de la vinya a Catalunya, regula la presentació i posterior aprovació de plans de reestructuració a Catalunya, preveien presentar plans col·lectius i individuals, modificada per l'Ordre AAR/175/2009, de 6 d'abril i l'Ordre AAR/553/2009, de 15 de desembre.

Estar inclòs en un pla de reestructuració i/o reconversió és condició indispensable per poder acollir-se als ajuts de les diverses actuacions subvencionables, i cada actuació està prevista per a una de les tres campanyes del pla, amb un màxim de superfície a reestructurar o reconvertir per viticultor i campanya de 3 hectàrees.

Arribats a la darrera campanya dels plans de reestructuració aprovats, i vist que han quedat pendent d'execució actuacions de varies campanyes degut a les dificultats que ha patit el sector durant la present campanya, resulta oportú modificar l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, en el sentit de possibilitar la finalització de totes les actuacions previstes en el pla aprovat amb l'objectiu de que els interessats puguin complir amb la reconversió i/o reestructuració de les seves vinyes.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 10.2 de l'Ordre AAR/62/2009, de 18 de febrer, per la qual es regula la gestió dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya a Catalunya, el qual queda redactat de la manera següent:

“10.2 Als efectes d'aquest article s'entenen com a modificacions dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya les següents:

”a) La cessió de la superfície d'una persona viticultora inclosa al pla de reestructuració i/o reconversió cap a una altra persona viticultora, sempre que la transferència no comporti l'augment de la superfície ni s'incrementin les accions a realitzar en la mesura objecte de traspàs.

”b) La inclusió d'una nova persona viticultora al pla de reestructuració i/o reconversió, quan comporti el traspàs de mesures en les condicions de l'apartat anterior.

Als apartats a) i b), les persones viticultores cedents i adquirents hauran d'estar incloses en una mateixa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR