ORDRE EDU/338/2010, de 9 de juny, per la qual es fixen els preus públics dels serveis prestats a les llars d'infants de titularitat de la Generalitat de Catalunya, i se n'aprova el barem per a les bonificacions i exempcions per al curs 2010-2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/338/2010, de 9 de juny, per la qual es fixen els preus públics dels serveis prestats a les llars d'infants de titularitat de la Generalitat de Catalunya, i se n'aprova el barem per a les bonificacions i exempcions per al curs 2010-2011.

Atès que als serveis d'escolarització i menjador a les llars d'infants del Departament d'Educació els són d'aplicació els articles 1.3-1 i següents del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu,

Ordeno:

Article 1

Mantenir, per al curs 2010-2011, l'import dels preus públics dels serveis prestats a les llars d'infants de titularitat de la Generalitat de Catalunya fixats per al curs anterior:

Per la utilització del servei escolar: 78,00 euros/mes.

Per la utilització del servei de menjador: 91,00 euros/mes.

Article 2

El preu públic serà exigible en iniciar-se la prestació del servei.

Article 3

Quan un infant abonat al servei de menjador no l'utilitzi, se li descomptarà de la liquidació del mes següent la quantitat d'1,50 euros per cada dia lectiu que no hagi utilitzat el servei, o la part proporcional corresponent d'aquesta quantitat si gaudeix d'alguna bonificació. Quan aquesta no utilització del servei de menjador es doni en el mes de juny, únicament es consideraran les baixes del servei de menjador que s'hagin produït fins al 10 de juny.

Article 4

Aprovar les bonificacions i exempcions dels preus públics dels serveis prestats a les llars d'infants per al curs 2010-2011, d'acord amb el barem establert segons el procediment següent:

  1. En el cas que l'infant estigui integrat en una unitat familiar, es calcularà la suma dels ingressos anuals que per qualsevol concepte percebi la unitat familiar de l'infant. A aquests efectes, s'entén per unitat familiar bé la formada pels cònjuges no separats legalment o una altra relació estable anàloga i els fills menors de 18 anys i els majors d'aquesta edat que tinguin la condició legal de persona disminuïda, o bé la formada pel pare o la mare que en tinguin la representació legal i els fills que reuneixin els requisits anteriors.

    El total d'ingressos es dividirà pel nombre total de membres de la unitat familiar per determinar-ne la base de càlcul anual.

  2. En el cas que l'infant no estigui integrat en una unitat familiar, es calcularà la suma...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR