ORDRE EDU/566/2008, de 30 de desembre, per la qual es modifica la base específica 8.2 del programa D previst a l'Ordre EDU/186/2008, de 21 d'abril, i s'estableix un nou termini de justificació de les subvencions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/566/2008, de 30 de desembre, per la qual es modifica la base específica 8.2 del programa D previst a l'Ordre EDU/186/2008, de 21 d'abril, i s'estableix un nou termini de justificació de les subvencions.

Mitjançant l'Ordre EDU/186/2008, de 21 d'abril (DOGC núm. 5122, de 30.4.2008), es van aprovar les bases generals de la línia d'ajuts i subvencions destinada a les entitats i associacions, les bases específiques dels programes que la integren i es va obrir la convocatòria pública per a l'any 2008.

L'annex 2 de l'Ordre esmentada va recollir les bases específiques del programa D: subvencions destinades al finançament d'activitats i al funcionament de federacions i confederacions d'associacions de pares d'alumnat, i d'associacions, federacions i confederacions d'associacions d'alumnat de centres educatius no universitaris.

D'acord amb la base 8.2 del programa D, les entitats beneficiàries havien d'acreditar davant la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa, fins el 30 de setembre de 2008, que havien realitzat les actuacions, que s'havien complert els requisits que determinés la resolució de concessió i que l'import de la subvenció s'havia destinat a l'actuació per a la qual s'havia concedit. En el cas que l'actuació subvencionada finalitzés més tard d'aquesta data, la justificació s'havia de presentar dins dels 10 dies següents a la seva finalització, i en qualsevol cas no més tard del 30 de novembre de 2008. Això no obstant, abans del 30 de setembre de 2008 calia comunicar aquesta eventualitat a la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa, i indicar la data de finalització de l'actuació.

Atès que la resolució de la convocatòria esmentada s'ha retardat, els terminis previstos per a justificar les subvencions concedides esdevenen d'impossible compliment i en conseqüència cal modificar la base específica 8.2 del programa D i establir un nou termini de justificació de les subvencions.

Per tot això, i d'acord amb el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i els preceptes bàsics de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Modificar la base específica 8.2 del programa D de l'Ordre EDU/186/2008, de 21 d'abril, per la qual s'aproven les bases generals de la línia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR