ORDRE EDU/388/2010, de 9 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny, per la qual s'estableix el programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, i s'obre convocatòria de selecció de centres a partir del curs acadèmic 2010-2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/388/2010, de 9 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny, per la qual s'estableix el programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, i s'obre convocatòria de selecció de centres a partir del curs acadèmic 2010-2011.

Mitjançant l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny, es va establir el programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, i es va obrir convocatòria de selecció de centres per al curs acadèmic 2009-2010 (DOGC núm. 5415, de 7.7.2009).

El primer any d'implantació del programa ha posat de manifest la necessitat d'estendre el seu àmbit d'aplicació als centres no sostinguts amb fons públics, i d'adaptar les qüestions referides a la distribució de places i la selecció de centres, per la qual cosa convé modificar parcialment l'Ordre +que regula el Programa.

D'altra banda cal obrir convocatòria de selecció de centres per al curs acadèmic 2010-2011.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny, per la qual s'estableix el programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, d'acord amb l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 2

S'obre convocatòria de selecció de centres educatius que imparteixen ensenyaments de formació professional, per a la seva incorporació al programa experimental Qualifica't, a partir del curs acadèmic 2010-2011, d'acord amb les bases que es detallen a l'annex 2 d'aquesta Ordre.

Article 3

Poden participar en la convocatòria tots els centres que imparteixin, almenys, un dels cicles formatius corresponents a l'àmbit territorial i a la família professional que es detallen a l'annex 3 d'aquesta Ordre.

Article 4

Els centres seleccionats s'incorporaran al programa experimental Qualifica't per a desenvolupar-lo respecte de tots els cicles formatius que s'imparteixin al centre.

Article 5

En tot allò no previst en aquesta Ordre, és d'aplicació l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny, per la qual s'estableix el programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant el conseller d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR