DECRET 23/2008, de 29 de gener, pel qual es modifica el Decret 92/2003, d'1 d'abril, de creació de la Comissió Rectora del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

23/2008, de 29 de gener, pel qual es modifica el Decret 92/2003, d'1 d'abril, de creació de la Comissió Rectora del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat.

El Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya atribueix al Departament de Governació i Administracions Públiques la competència en matèria de sensibilització cívica i social i el suport a les entitats i el voluntariat.

El Decret 92/2003, d'1 d'abril, de creació de la Comissió Rectora del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat, va ser elaborat pel Departament de Benestar i Família que en aquell moment tenia atribuïdes les competències en aquesta matèria.

Els canvis d'atribucions de competències entre aquest dos departaments fa necessària la modificació de les disposicions normatives que regulen òrgans anteriorment adscrits al departament de Benestar i Família.

Igualment, la Llei 7/2004, de 16 de juliol, de mesures fiscals i administratives, en la seva disposició addicional tercera, va suprimir l'Institut Català del Voluntariat i, posteriorment, es va crear, pel Decret 133/2005, de 28 de juny, el Consell Català del Voluntariat.

És per això que es modifica el Decret 92/2003, d'1 d'abril, de creació de la Comissió Rectora del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat, per tal d'adequar la seva adscripció al Departament de Governació i Administracions Públiques i als canvis organitzatius abans esmentats.

Per tot això, d'acord amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del Conseller de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen l'article 2, l'article 4, l'article 6, l'article 7, i les disposicions finals del Decret 92/2003, d'1 d'abril, de creació de la Comissió rectora del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat, que queden redactats de la manera següent:

.Article 2

.Funcionament i composició

.2.1 La Comissió Rectora del Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat funciona en Ple i en Comissió Executiva.

.2.2 El Ple està integrat per:

.a) La presidència.

.b) La vicepresidència.

.c) Les vocalies.

.d) La secretaria.

.2.3 La presidència és exercida per la persona titular del Departament de Governació i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR