ORDRE EDU/261/2010, de 26 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a l'adjudicació de places de residència a l'alumnat escolaritzat als centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2010-2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/261/2010, de 26 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a l'adjudicació de places de residència a l'alumnat escolaritzat als centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona, i s'obre la convocatòria pública per al curs escolar 2010-2011.

El Complex Educatiu de Tarragona acull cada curs escolar en règim de residència l'alumnat que resideix habitualment allunyat del Complex mateix. Per aquest motiu, cal obrir la convocatòria pública que permeti la concessió de les places becades per al curs 2010-2011, d'acord amb criteris socioeconòmics, geogràfics i acadèmics.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General d'Atenció a la Comunitat Educativa,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex 1 d'aquesta Ordre, que regeixen l'adjudicació de places de residència totalment o parcialment gratuïtes, destinades a l'alumnat dels centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona.

Article 2

S'obre convocatòria pública per a l'adjudicació de places de residència totalment o parcialment gratuïtes a l'alumnat que el curs 2010-2011 cursi en els centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona qualsevol dels ensenyaments i les especialitats que figuren a l'annex 2 d'aquesta Ordre, la qual es regeix per les bases que s'hi aproven.

Article 3

Per accedir a les places, l'alumnat ha de complir els requisits d'estudis previs que s'especifiquen a l'annex 3 d'aquesta Ordre, juntament amb la resta de requisits que preveuen les bases.

Article 4

Per al curs 2010-2011 es fixa un cost total de 2.880,00 euros per cada plaça de residència.

Article 5

El termini per presentar les sol·licituds és des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al dia 15 de juny de 2010.

Article 6

Es delega en la directora general d'Atenció a la Comunitat Educativa la resolució de la convocatòria.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que dicta aquest acte en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 26 d'abril de 2010

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex 1

Bases reguladores

  1. Objecte

    L'objecte d'aquestes bases és la regulació de l'adjudicació de les places de residència a l'alumnat escolaritzat als centres educatius del Complex Educatiu de Tarragona.

    El nombre de places de residència de cada curs escolar, així com la seva distribució per cursos en els diferents nivells, graus i especialitats, serà el corresponent al nombre de vacants que es produeixin per al respectiu curs als diversos centres, i es farà públic als Serveis Territorials a Tarragona en el moment de produir-se.

  2. Beneficiaris

    2.1 Pot sol·licitar plaça de residència l'alumnat dels centres del Complex Educatiu de Tarragona que no disposi al seu municipi de l'oferta dels ensenyaments que determini la convocatòria, ni pugui cursar els esmentats ensenyaments en un municipi de la seva comarca.

    L'acreditació que justifiqui la impossibilitat d'escolarització del sol·licitant per cursar els estudis demanats en algun dels centres d'una comarca determinada, així com la distància i dificultats de desplaçament es farà mitjançant una certificació emesa pel/per la secretari/ària dels serveis territorials d'Educació, en l'apartat corresponent de l'imprès de sol·licitud.

    2.2 També pot sol·licitar plaça de residència l'alumnat en el qual concorri qualsevol circumstància especial desfavorable, ja sigui de caràcter social, cultural, mèdica, etc.

    Aquestes circumstàncies s'acreditaran mitjançant els corresponents certificats emesos pel cap de l'EAP i per l'inspector d'Educació corresponent.

  3. Requisits dels beneficiaris

    Els sol·licitants han de complir els requisits següents:

    3.1 L'alumnat que sol·liciti una plaça de residència per a un curs s'ha d'haver preinscrit per aquell curs en el centre del Complex Educatiu on vol escolaritzar-se, i per als mateixos estudis que fa constar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR