RESOLUCIÓ TES/766/2014, de 2 d'abril, de delegació de funcions del president del Consell Rector de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya en el director de l'Institut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyResolució

L’article 152 de la Llei 2/2014, del 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, crea, dependent del departament competent en matèria de política territorial i urbanisme, l’entitat de dret públic Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, que adopta la forma d’entitat de dret públic prevista a l’article 1.b.1 del Text refós de la Llei 4/1985, de 29 de març, de l’Estatut de l’Empresa Pública Catalana, aprovat pel Decret legislatiu 2/2002, de 24 de desembre, i té personalitat jurídica pròpia, autonomia administrativa, tècnica i econòmica i plena capacitat d’obrar per a l’exercici de les seves funcions.

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya assumeix totalment les funcions, les facultats, els drets, les obligacions de tota mena i el patrimoni afectat a l’activitat de l’Institut Cartogràfic de Catalunya i de l’Institut Geològic de Catalunya i se subroga en la posició jurídica d’aquestes dues entitats pel que fa als béns, els drets i les obligacions de qualsevol tipus de què siguin titulars.

Pel que fa al règim de contractació administrativa, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya es regeix per la legislació de contractes del sector públic, corresponent a la Presidència del Consell Rector, que és l’òrgan col·legiat superior de govern, direcció i control, en les funcions pròpies de l’òrgan de contractació.

Als efectes d’obtenir més eficàcia en la contractació de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, es considera convenient delegar l’exercici de competències determinades en matèria de contractació en el director d’aquest Institut.

Per tot això,

Resolc:

—1 Delegar en el director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya les facultats corresponents a la Presidència del seu Consell Rector com a òrgan de contractació, incloses...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR