RESOLUCIÓ de 21 de març de 2014, per la qual es convoca concurs per a la provisió de places específiques de personal funcionari de l'escala administrativa de la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorUniversitats Catalanes
Rango de LeyResolució

Atès el que estableixen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la resta de la legislació vigent que s’hi pugui aplicar;

Atesa la necessitat de proveir quatre places de Responsable administratiu de departament (PF000151, PF000152, PF000166, PF000254); places del subgrup C1, nivell 18;

Acord de la Comissió de Recursos Humans, delegada del Consell de Govern de la URV, de 21 de febrer de 2014.

En ús de les atribucions que em són conferides per l'Estatut de la Universitat,

RESOLC:

Convocar concurs per a la provisió de quatre places específiques de l’escala administrativa, Responsable administratiu de departament d’acord amb les bases que consten a l’annex d’aquesta convocatòria (CO14C1216).

El concurs de provisió es realitzarà amb subjecció a les bases que d’aquesta convocatòria, que estan exposades a la seu electrònica de la Universitat.

El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Ampliar, d’acord amb l’article 70 del Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, el termini de resolució de la convocatòria en un mes.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, independentment de la seva immediata executivitat, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Tarragona. El recurs es podrà interposar en el termini de dos mesos, a comptar des de l’endemà de la publicació de la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri pertinent.

No obstant això, els interessats podran optar per interposar contra aquesta Resolució un recurs de reposició, en termini d’un mes comptador des de l’endemà de la publicació de la resolució, davant el mateix òrgan que l’ha dictada. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu mentre no recaigui resolució expressa o presumpta del recurs de reposició, d’acord amb allò que disposen els articles 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.

Tarragona, 21 de març de 2014

Josep Manuel Ricart Pla

Rector substitut

CONCURS DE PROVISIÓ/TRASLLAT DE PLACES ESPECÍFIQUES DE L’ESCALA ADMINISTRATIVA

Bases de la convocatòria CODI CO14C1216

  1. Normes generals

    1.1. Es convoca concurs de provisió/trasllat per a la provisió de quatre places específiques de personal funcionari de l’escala administrativa segons l’Acord de la Comissió de Recursos Humans, delegada del Consell de Govern de la URV, de 21 de febrer de 2014.

    1.2. Les places a proveir són les que figuren a l'annex 1 de la convocatòria, places del subgrup C1, nivell 18. Les funcions principals que pertoquen exercir en els llocs de treball objecte de concurs, els nivells de les places, i els complements específics de cadascuna d'elles són els que consten a la descripció de llocs de treball d'aquesta Universitat.

    1.3. La realització d’aquest concurs s’ajustarà al que estableix la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, la Llei 30/1984, de 2 d’agost, de mesures per a la reforma de la funció pública, en els articles que siguin vigents, el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (i les seves modificacions posteriors), el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i per aquestes bases.

  2. Requisits dels aspirants

    2.1. Poden prendre part en aquest concurs tots els funcionaris de carrera de l’escala administrativa de la Universitat Rovira i Virgili, qualsevol que sigui la seva situació administrativa i compleixin els requisits establerts en la present convocatòria, excepte els suspesos en ferm que no podran participar mentre duri la suspensió, i els excedents mentre no hagi transcorregut el temps necessari per a sol·licitar el reingrés.

    2.2. Els aspirants també han de complir els requisits establerts a l’article 62 del Decret 123/1997, de 13 de maig, de la Generalitat de Catalunya.

    2.3. Els requisits i condicions exigits en aquesta convocatòria s’han de complir en la data que finalitzi el termini per presentar les sol·licituds i s’ha de continuar complint fins a la data de la presa de possessió. No obstant això, si durant el procés selectiu la comissió de selecció considera que hi ha raons...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR