RESOLUCIÓ de 12 d'abril de 2018, per la qual s'obre convocatòria pública per a la concessió de dues beques de col·laboració en l'àmbit d'actuació de l'Autoritat Catalana de la Competència (ref. BDNS 393826).

SecciónDisposicions Generals
EmisorAutoritat Catalana de la Competència
Rango de LeyResolució

La Llei 1/2009, del 12 de febrer, va crear l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) com a organisme independent, que adopta la forma d'organisme autònom de caràcter administratiu, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar per a exercir les seves funcions.

Són funcions de l'ACCO en matèria de defensa de la competència instruir i resoldre els expedients i, en l'àmbit de la promoció de la competència, emetre informes de regulació i exercir les funcions d'anàlisi que comprenen, entre d'altres, la investigació dels diversos sectors econòmics des de l'òptica de la competència, i l'elaboració i la difusió d'estudis relacionats amb la competència.

D'altra banda, la Resolució VEH/1906/2017, de 26 de juliol de 2017, del president de l'ACCO, ha aprovat les bases reguladores del procediment de concessió de beques de col·laboració en els àmbits d'actuació de l'ACCO (DOGC núm. 7427, de 4.8.2017).

Per això, d'acord amb el que preveu el capítol IX del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i de conformitat amb les funcions que m'han estat atorgades per la Llei 1/2009, del 12 de febrer, de l'Autoritat Catalana de la Competència,

Resolc:

  1. Convocatòria

    Obrir la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, per a la concessió de dues beques de col·laboració en l'àmbit d'actuació de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO), adreçada a persones titulades universitàries superiors, en els camps del dret, l'economia o l'empresa, que hagin obtingut la titulació en els 6 anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria, o es trobin en condicions d'obtenir-la abans de finalitzar el termini de presentació de la sol·licitud.

    Les beques de col·laboració tenen per finalitat que les persones seleccionades puguin aprofundir la seva formació teoricopràctica en el coneixement de la política de competència tant des del vessant de la defensa com de la promoció, en els àmbits funcionals que desenvolupa l'ACCO.

    En particular, les tasques de les persones que resultin beneficiàries de les beques seran, principalment, donar suport al personal de la Direcció General de l'ACCO en l'elaboració d'estudis de mercats i sectors (construcció de bases de dades, anàlisis de dades, cerca i revisió de literatura, etc.), en l'avaluació de la regulació (revisió d'informes normatius, cerca de normativa, etc.) o en la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR