RESOLUCIÓ ARP/310/2017, de 20 de gener, sobre la declaració de terreny sotmès a règim cinegètic de caça controlada de la forest el Quer, núm. 46 del CUP, situada al terme municipal de Pontils, comarca de la Conca de Barberà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyResolució

Mitjançant la Resolució de 20 de desembre de 1984 de la Direcció General del Medi Rural, es va declarar terreny sotmès a règim cinegètic de caça controlada la forest el Quer, núm. 46 del CUP, situada al terme municipal de Pontils, comarca de la Conca de Barberà. Posteriorment, va ser prorrogada per la Resolució de 19 d'agost de 1996 i per la Resolució MAH/2660/2006, de 6 de juliol (DOCG 4696, d'11.8.2006), per un termini de 10 anys.

Atès que els motius pels quals aquests terrenys van ser declarats zona de caça controlada continuen plenament vigents, per raó d'ordre de protecció, foment ordenat de la riquesa cinegètica i conservació d'espècies protegides i/o amenaçades, es considera convenient mantenir aquest règim cinegètic.

D'acord amb l'article 14 de la Llei 1/1970, de caça, de 4 d'abril, i l'article 16 del seu reglament, que estableixen les condicions, la regulació, els requisits i la tramitació dels terrenys sotmesos a règim de caça controlada;

L'expedient ha estat sotmès a informació pública per un termini de vint dies a l'Ajuntament de Pontils sense que s'hagin presentat al·legacions. Així mateix, s'ha atorgat tràmit d'audiència a les persones titulars de les societats de caçadors per un període de 15 dies i a la Federació Catalana de Caça de Tarragona, sense que s'hagi presentat cap al·legació.

El Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i el Decret 270/2013, de 23 de desembre, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, estableixen l'òrgan competent per dictar aquesta resolució.

A proposta de l'Àrea d'Activitats Cinegètiques de la Direcció General de Forests,

Resolc:

  1. Declarar terreny sotmès a règim de caça controlada la forest el Quer, núm. 46 del CUP, situada al terme municipal de Pontils, comarca de la Conca de Barberà. La superfície de la zona de caça controlada és de 555 hectàrees i els seus límits es descriuen a l'annex d'aquesta resolució.

  2. La durada d'aquest règim cinegètic de caça controlada és de deu anys, comptats a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, sense perjudici de la possibilitat de prorrogar aquest termini per part de la direcció general competent en matèria cinegètica.

  3. La gestió administrativa i tècnica d'aquests terrenys correspon a la direcció general...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR