RESOLUCIÓ ARP/533/2018, d'1 de març, per la qual es fa pública la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària en la seva convocatòria de l'any 2017 (Resolució d'1 de març, publicada al BOE núm. 72, de 23 de març).
Sección | Disposicions Generals |
Emisor | Ministeris del Govern de L'Estat |
Rango de Ley | Resolució |
Mitjançant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va crear el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar i incentivar el sector agrorural a realitzar actuacions innovadores i capdavanteres que signifiquin una novetat tecnològica per a l'empresa, i que representin un nou producte o procés independentment de la seva existència en el mercat.
Mitjançant l'Ordre AAM/84/2012, de 4 d'abril de 2012 (DOGC núm. 6108, de 16.04.2012), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va crear una tercera nova modalitat del premi orientada a reconèixer les persones joves innovadores i emprenedores.
Mitjançant l'Ordre ARP/92/2017, de 18 de maig de 2017 (DOGC núm. 7375 de 23.05.2017), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va aprovar en el seu Annex 1 les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària.
Mitjançant la Resolució ARP/1426/2017, de 13 de juny (DOGC núm. 7396 de 22.06.2017), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va convocar la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, corresponent a l'any 2017 (Ref. BDNS 351740).
A l'esmentada convocatòria 2017 s'han valorat un total de 23 candidatures.
D'acord amb la proposta presentada pel Jurat, un cop examinades les diferents candidatures i en compliment del que estableix la base reguladora 10.1 publicada en l'Annex 1 de l'Ordre ARP/92/2017, de 18 de maig.
Resolc:
-
Concedir el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària en la seva convocatòria de l'any 2017:
-
En la modalitat a l'agroindústria, per la implantació d'innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d'origen agrari, dotat amb la quantitat de 6.000 €, a Quiònia Pujol Sabaté - Almacelles (Segrià), per la creació d'una indústria agroalimentària cervesera, des de la producció i recol·lecció de matèries primeres com són l'ordi, blat o llúpol de diferents varietats, en producció ecològica, i llevat, passant pels processos de malteria i pel·letització del llúpol, fins a l'elaboració de diverses varietats de cervesa artesana de qualitat i una d'elles sense gluten.
-
En la modalitat a l'empresa agrària, per la implantació d'innovacions dins del procés productiu, dotat amb la quantitat de 6.000 €, a Pau Frigola Coll d'Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) - Gualta (Baix Empordà), per la implantació...
-
Para continuar leyendo
Solicita tu prueba