RESOLUCIÓ ARP/533/2018, d'1 de març, per la qual es fa pública la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària en la seva convocatòria de l'any 2017 (Resolució d'1 de març, publicada al BOE núm. 72, de 23 de març).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyResolució

Mitjançant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va crear el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar i incentivar el sector agrorural a realitzar actuacions innovadores i capdavanteres que signifiquin una novetat tecnològica per a l'empresa, i que representin un nou producte o procés independentment de la seva existència en el mercat.

Mitjançant l'Ordre AAM/84/2012, de 4 d'abril de 2012 (DOGC núm. 6108, de 16.04.2012), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va crear una tercera nova modalitat del premi orientada a reconèixer les persones joves innovadores i emprenedores.

Mitjançant l'Ordre ARP/92/2017, de 18 de maig de 2017 (DOGC núm. 7375 de 23.05.2017), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va aprovar en el seu Annex 1 les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària.

Mitjançant la Resolució ARP/1426/2017, de 13 de juny (DOGC núm. 7396 de 22.06.2017), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va convocar la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, corresponent a l'any 2017 (Ref. BDNS 351740).

A l'esmentada convocatòria 2017 s'han valorat un total de 23 candidatures.

D'acord amb la proposta presentada pel Jurat, un cop examinades les diferents candidatures i en compliment del que estableix la base reguladora 10.1 publicada en l'Annex 1 de l'Ordre ARP/92/2017, de 18 de maig.

Resolc:

  1. Concedir el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària en la seva convocatòria de l'any 2017:

    1. En la modalitat a l'agroindústria, per la implantació d'innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d'origen agrari, dotat amb la quantitat de 6.000 €, a Quiònia Pujol Sabaté - Almacelles (Segrià), per la creació d'una indústria agroalimentària cervesera, des de la producció i recol·lecció de matèries primeres com són l'ordi, blat o llúpol de diferents varietats, en producció ecològica, i llevat, passant pels processos de malteria i pel·letització del llúpol, fins a l'elaboració de diverses varietats de cervesa artesana de qualitat i una d'elles sense gluten.

    2. En la modalitat a l'empresa agrària, per la implantació d'innovacions dins del procés productiu, dotat amb la quantitat de 6.000 €, a Pau Frigola Coll d'Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) - Gualta (Baix Empordà), per la implantació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR