RESOLUCIÓ EMC/1439/2017, de 19 de juny, per la qual s'obre la segona convocatòria dels requisits i el procediment per a l'acreditació d'assessors per a l'any 2017 en el marc dels programes d'ACCIÓ.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyResolució

Vista la Resolució EMC/78/2017, de 12 de gener, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per a l'acreditació d'assessors per a l'any 2017 en el marc dels programes d'ACCIÓ (DOGC núm. 7296 de 27.1.2017).

Vist allò que preveu l'article 3.1 de la citada Resolució EMC/78/2017, de 12 de gener, relatiu a la obertura d'una nova convocatòria d'acreditació d'assessors mitjançant la publicació al DOGC.

Atès aquest interès, vist l'informe previ de l'Assessoria Jurídica, i en ús de les atribucions que em són conferides,

Resolc:

Article 1

Objecte

Obrir la segona convocatòria del procés per a l'acreditació d'assessors en el marc dels programes d'ACCIÓ per l'any 2017.

Article 2

Recurs

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs potestatiu de reposició davant el/la conseller/a delegat/da d'ACCIÓ en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva notificació, d'acord amb el preveuen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l'article 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya; o directament recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos, a comptar de l'endemà de la seva publicació/notificació, de conformitat amb l'article 46 i l'article 10 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Article 3

Resolució reguladora

Aquesta segona convocatòria es regeix per tot allò establert a la Resolució EMC/78/2017, de 12 de gener, per la qual s'estableixen els requisits i el procediment per a l'acreditació d'assessors per a l'any 2017 en el marc dels programes d'ACCIÓ (DOGC núm. 7296 de 27.1.2017) i al seu annex, amb excepció d'allò previst a la disposició transitòria única i a la disposició derogatòria única que no li són d'aplicació.

Article 4

Terminis, forma i lloc de presentació de sol·licituds

4.1 Terminis de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de la present Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Si s'escau, s'obrirà una nova convocatòria que es publicarà al DOGC quan correspongui.

4.2 Forma i lloc de presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds s'hauran de presentar a través del formulari electrònic de sol·licitud...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR