RESOLUCIÓ ENS/2715/2014, de 24 de novembre, d'assignació de destinació definitiva de funcionaris docents a l'escola Castell de Dosrius per fusió de l‘escola del Pi i de l'escola Encarnació Fonoll, ambdues de Dosrius, i del Centre de Formació de Persones Adultes Nou Girona per desglossament del Centre de Formació d'Adults Girona, ambdós de Girona.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

Per Acord de Govern GOV/119/2014, de 26 d’agost, pel qual s’actualitza la programació de l’oferta educativa (DOGC núm. 6696, de 29.8.2014), es creen l’escola Castell de Dosrius i el Centre de Formació de Persones Adultes Nou Girona.

L’Acord esmentat disposa que els efectes d’activitats coincideixen amb l’inici del curs escolar 2014-2015.

La disposició addicional tercera del Reial decret 1364/2010, de 29 d'octubre, pel qual es regulen els concursos de trasllats d'àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents contemplats en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, i altres procediments de provisió de places a cobrir pels mateixos (BOE núm. 263, de 30.10.2010), estableix que el professorat que obtingui destinació definitiva en un centre com a conseqüència de desglossament, desdoblament, fusió transformació total o parcial de centre, supressió o qualsevol altra situació que suposi modificació de la destinació que venia exercint, mantindrà, a efectes d’antiguitat en el nou centre, la generada en el centre d’origen.

Així mateix, l'article 18.2 del Decret 67/1996, de 20 de febrer (DOGC núm. 2172, de 23.2.1996), estableix que els professors que tinguin destinació definitiva en un centre com a conseqüència de desglossament, desdoblament, transformació o trasllat total o parcial d'altre o altres centres, comptaran a efectes d'antiguitat en el centre de destinació la generada en el centre d’origen.

En conseqüència,

Resolc:

-1 Assignar destinació definitiva, amb efectes d'1 de setembre de 2014, al personal docent que es detalla a l'annex d’aquesta Resolució, com a conseqüència de la creació de l’escola Castell de Dosrius i el Centre de Formació de Persones Adultes Nou Girona.

-2 Mantenir al personal funcionari docent relacionat a l'annex d'aquesta Resolució l'antiguitat que posseïen en el centre d'origen a tots els efectes. La nova adscripció no comporta cap modificació de la seva situació administrativa ni dels seus drets, d'acord amb el que estableixen la disposició addicional tercera del Reial decret 1364/2010, de 29 d'octubre, i l'article 18.2 del Decret 67/1996, de 20 de febrer.

-3 Amb la publicació al DOGC d'aquesta Resolució es donen per notificades les persones interessades a tots els efectes.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos a comptar de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR